Diverse
Skriv en kommentar

Årets første julegave og strikkedagbok

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Å gi vekk hjemmelagde julegaver er peak glede for min del. Det å planlegge, lage og omsider gi vekk noe som har tatt lang tid er en helt egen følelse.

I fjor begynte jeg å strikke julegaver på høsten, og fikk dårlig tid på slutten. I år bestemte jeg meg for å gi meg selv bedre tid, og begynte derfor nå før sommerferien. Nå er jeg ferdig med den første gaven, og har handlet inn til gave nummer to – en genser jeg gleder meg ekstremt til å starte på.

Når det kommer til strikkede gaver er det helt klart barn jeg prioriterer. Og med det: niesene våre og barna til venninnene mine. I fjor ble det en god stabel med hjemmelagde gensere, og det føltes så fint å pakke det inn og gi vekk – og vite at det blir satt pris på.

Jeg prøver å velge garntyper som vil holde, slik at plagget kan repareres, og gå i arv. Enten til yngre søsken, eller at jeg kan få plagget i retur den dagen vi bestemmer oss for å få barn.

For å holde oversikt over hvem som har fått hva, i hvilke farger, får alle jeg strikker til en side i strikkedagboka mi. Det høres fancy ut, men er egentlig bare ei svart Moleskine-bok uten linjer.

Da kan jeg passe på at ingen får det samme plagget to år på rad, eller at et lillesøsken (som kan arve etter storesøsken) ikke får prikk likt som storesøsken fikk for et år siden – og dermed ender opp med to like. Om dere henger med på logikken.

Årets første fullførte julegave er en tyggisrosa Villmarksgenser i størrelse seks år (husk å strikke i den størrelsen barnet er når det er jul, og ikke nå. Lett å glemme!)

Genseren er strikket i Lanolin Wool fra Dale garn, i fargene 1440 (pink), 1415 (amethystlilla) og 1438 (hvit).

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Legg igjen en kommentar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.