Hverdag
Skriv en kommentar

London bound

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Herregud jeg skjemmes over hvor mye jeg har flydd i år. Jeg føler det ikke finnes noen måte å kompensere for det heller. Det er nesten så jeg føler meg litt fanga i det for tida, og jeg kan knapt vente på el-fly.

Men dårlig flysamvittighet til side: jeg skal til London i dag! Jeg og søskenbarnet mitt (Siri) skal se Hamilton!! Og jeg gleder meg så forbanna mye. Har hatt disse billettene i et halvt år nå, og endelig er vi her. Vi skal se Hamilton I MORGEN!

Prata med ei venninne i går, om hvor mye livet kan forandre seg på seks måneder. Fra dype fjorder til høye fjell. Akkurat nå er jeg på en sky, føler jeg. Livet er bare så bra. Og jeg er livredd for at noe skal komme og kakke meg av bølgen jeg er på. Men det eneste som kan ødelegge for meg er mine egne tanker, og de jobber jeg med enda. Selv om jeg er veldig lite plaget av negative tanker nå. Men jeg tenker at om man fortsetter å jobbe med psyken også i gode perioder – så kommer alt til å bli helt supert.

Uansett: Jeg og Siri har cirka 24 timer i London, og de må maxes fullstendig. Vi har booka hotell og alt veldig strategisk, slik at vi slipper å sitte på banen halve dagen. Vi skal være i nærheten av Kensington, Belgravia og Westminster, så om noen har tips til veganske steder i de områdene: hyl ut!

Akkurat nå varmer jeg opp til turen med te i Dronning Elizabeth-koppen min. Kofferten er pakka, jeg har valgt ut ei bok, og jeg gleder meg skikkelig.

Liker dere forresten disse hverdags-innleggene? Jeg liker å skrive dem, og håper dere liker disse tekst-oppdateringene mine. Tidligere vlogga jeg jo hverdagen, mens nå skriver jeg den. Satser på at dere syns det er ok.

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Legg igjen en kommentar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.