Stil & skjønnhet
Skriv en kommentar

Bli hvis du kan

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2692 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Inneholder reklamelenker

I går var jeg på Nationaltheatret for å se Tarjei sammen med jobben, et stykke basert på en av mine favorittbøker: Bli hvis du kan. Reis hvis du må av Helga Flatland. Jeg forsøker å unngå å skrive om bøker jeg leser gjennom jobb, men denne leste jeg lenge før jeg begynte i Aschehoug og den sitter fortsatt fast i hjernebarken min. Den er helt fantastisk, så ja: les den.

Jeg er jo ei enkel jente fra Namsos, som er mest komfortabel i dr. Martens-boots og bandskjorter, så det å gå på Nationaltheatret er en sånn ting som skremmer meg. Hvordan kler man seg? Må man ordne seg på håret? Sminker man seg? Jeg gikk for å sminke meg ordentlig, ta på meg et skjørt, men beholde den grå tskjorta. En slags hybrid av de to verdenene. Tror det funka ganske greit.

Meg mens jeg tar selfies med kollegaer i bakgrunnen. Null skam.

Sminkerutinen min er ganske lik til hverdag og fest, bare at til fest kjører jeg litt mørkere øyne – og topper det hele med leppestift. Favoritten min er fra Star Wars-kolleksjonen Max Factor lanserte for noen år siden. De tester på dyr, og jeg tviler på at den er vegansk, men den er en av få ting jeg har beholdt gjennom sminke-utskiftingen min. Fargen er for perfekt til ikke å brukes helt opp. Hvor hygienisk det er å beholde en leppestift så lenge velger jeg å ikke spekulere i.

Jeg eier ikke så mye sminke, noe som gjør livet mitt veldig mye enklere. Til daglig bruker jeg ikke noe særlig sminke på huden, men fikser meg øynene – sånn at jeg ser ut som et ekte menneske som er våken og til stede. Men jeg har ett sett med mineralsminke, og ett med kremfoundation. Så har jeg til både halvfine, og fine anledninger. Litt innsideinfo, der altså.

Stykket var kjempefint, så om du har mulighet til å se det ville jeg gjort det. Og hvis du ikke kan se det, så les boka. Det er sjukt verdt det. Jeg endte opp med å ha en veldig fin kveld, selv om jeg følte meg litt malplassert blant alle lysekronene og de tunge fløyelsgardinene. Det er lenge siden jeg slo meg til ro at jeg er mer en Marvel på kino-person enn en teaterperson, og det lever jeg veldig godt med.

Her er finsminke-kitet mitt:

 • Foundation fra Kjær Weis (reklamelenke) som jeg elsker. Etterlater fjeset litt mattere enn en helt flytende foundation, noe jeg liker. Min er i Lightness, noe som gjør at jeg ser passe anemisk ut.
 • Øyenskygge fra Kjær Weis (reklamelenke) i fargen earthy calm. Denne bruker jeg også som eyeliner, for å kutte ned på antall produkter jeg må dra med meg.
 • Setting-pudder fra Bare Minerals (reklamelenke). Jeg orker ikke kjøpe et eget setting-pudder, så bruker bare det fra mineralsminke-stæsjet mitt.
 • En øyenskygge fra Zao som jeg til daglig bruker på øyelokka, men som også gjør en ganske god jobb til å gi ansiktet mitt konturer.
 • Mascara fra Inika (reklamelenke). Jeg liker brun maskara best, men denne finnes også i sort.
 • Brynsblyant fra Anastasia (reklamelenke). Er på jakt etter et alternativ, siden jeg syns det er unødvendig å få en kost på enden for hver gang jeg må erstatte den.
 • Star Wars-leppestift (ikke lenger i salg). Max Factor tester på dyr.
 • Stor pudderkost fra Eco Tools.
 • Stor pudderkost fra Body Shop.
 • Skråkost fra Eco Tools, som jeg bruker for å legge øyenskygge under de nederste vippene.
 • Blenderbørste fra MAC. Mac tester produktene sine på dyr, og jeg har kun beholdt denne børsten fordi den kostet skjorta. Velger å ikke linke til den, siden jeg ikke ville kjøpt den på nytt i dag.
 • En concealer-kost fra ett eller annet merke – som jeg brukte for å tegne opp leppene, for jeg fant ikke liplineren min.
 • En urgammel vippetang fra HM.
 • En blyantkvesser (nå begynner det å bli veldig detaljert her)
 • Og en highlighter fra Lush som jeg endte opp med ikke å bruke, fordi det forstyrrer den anemiske looken jeg gikk for.

PS: Om du kjøper stæsj fra iHerb kan du legge inn koden min i handlevogna, så får du litt rabatt: FFS613

Kilder:

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Legg igjen en kommentar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.