Mat
Skriv en kommentar

Zero waste adventskalender

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Vlogmas 2017, vi er i gang!

Bare jeg som blir litt svimmel av at alle mekker pakkekalendere om dagen? Jeg regner med det sikkert er gøy å løpe rundt på alle de billige butikkene for å finne små gøyale ting for å lage adventskalender til to–tre unger, men jeg trooooor ikke jeg hadde gjort det – om jeg hadde barn, altså.

Det virker for meg som om alle disse adventspakkene fylles med så mye rart, som bare blir glemt, eller går i søpla etter en stund. For meg er det ganske bortkasta ressurser og penger. Spar gavene til juleaften, sier nå jeg (sikkert enkelt å si når man ikke har barn, men altså..).

Hos oss var det stort sett godteri-kalender som gjaldt, og ofte hadde vi slike til en tier fra Rema, med mindre vi greide å mase til oss noen med store sjokoladebiter i. Etter at jeg flytta hjemmefra har jeg holdt meg til tikronerskalenderen, som jeg har åpnet hver dag i adventstida. Litt for å få julestemning, litt som nedtelling til juleferie.

I år hadde jeg lyst til å lage kalender selv, for å unngå emballasje og sånt, men aldri i verden om jeg orker å styre mer enn jeg må. Så jeg valgte å fylle to glass med 24 biter smågodt på hver. Enkelt og greit.

Det fine med å lage kalender på den måten er at jeg kunne plukke akkurat de tingene jeg vil ha selv, så den kan enkelt tilpasses uansett hva slags godteri du liker, til veganere og så videre.

Følte meg som et bra menneske, og lagde derfor en til samboeren min også. Tror det tok cirka 20 minutter fra jeg gikk til butikken og til de var ferdige.

Så om du er på jakt etter en siste liten-kalender, har gitt opp pakkekalender-hysteriet eller bare vil gjør adventskalenderen litt personlig: nå veit du hvordan du gjør det.

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Legg igjen en kommentar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.