Håndarbeid
Skriv en kommentar

Hvilken genser strikker du, Stine?

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Det spørsmålet jeg får oftest på Snapchat og Instagram om dagen er hvilken genser jeg strikker, og hvor mønsteret er fra. Så nå skal jeg oppklare dette dype mysteriet.

Jeg strikker en klassisk islender, og jeg bruker mønsteret fra Gjestal Garn. Mønsteret ligger ut gratis, noe som er veldig kjekt. Bruker Karisma-garn, som jeg ikke har etikk-sjekka, så gjør gjerne det før du bestiller. Jeg ble litt ivrig, og hoppa derfor over en million steg. Når jeg først hadde bestilt og fått garnet kunne jeg like gjerne bruke det. Har bestilt garn til en annen genser også (hehe), men det sjekka jeg litt mer om før jeg bestilte. Skal fortelle om dette senere.

Strikker genseren i omvendt farge som mønsteret foreslår, og bruker naturhvit (01) som bare, og koksgrå (53) som kontrast.

Koser meg ihjel med denne strikkinga, og har to gensere til i «kø». Er veldig kult å lage klær selv, fremfor å bare kjøpe. Hvorfor jeg ikke kjøpte en islender brukt kan du lese mer om her.

Håper dette oppklarte noen spørsmål, og som vanlig: still spørsmål i kommentarfeltet om det er noe. Kan tydeligvis snakke om strikking i år og dag nå, så bare start samtaler med meg om garn.

PS: Jeg har gjort en liten endring i mønsteret, slik at de sorte firkantene skal bli riktige også der hvor runden starter og stopper. Si i fra om noen er interessert i å vite hvordan jeg gjør det, så kan jeg prøve å forklare i en vlogg eller noe. Jeg kan veldig få strikke-ord, så tilgi den klønete sjargongen min. 

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Legg igjen en kommentar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.