Stil & skjønnhet
Kommentarer 1

Halloween-kostymer fra klesskapet ditt

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Halloween-kostymer fra klesskapet ditt.
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2697 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Jeg har ei venninne som heter Lisa, og gjennom henne er det enkelt å forstå at det snart er halloween. Selv har jeg aldri vært megafan av halloween, og har alltid endt med å ta på meg alt sort jeg eier og gå utkledd som Nemi, eller noe lignende, de gangene noen har tvingt meg med på halloween-fest.

På Westerdals hadde vi utkledningsfest hver oktober, så i tre år måtte jeg finne opp kruttet. De to første årene dro jeg på meg Datarock tracksuiten jeg kjøpte for alt for masse penger i en alder av 17, og tredjeåret fletta jeg håret og gikk som Wednesday Addams. Hadde til og med tatt på meg kontaktlinser! Alle trodde jeg var Stønne-Stina fra Harry Potter, og det hadde jo vært et mye bedre kostyme. De samme klærne, bare MED briller og ikke de sjukt ubehagelige linsene.

Når det er sagt veit jeg jo at det finnes masse halloween-fans her i verden, så jeg har kokt sammen noen forslag til hvem du kan kle deg ut som – uten å måtte kjøpe masse nye ting. Tror mange av oss har såkalte «basics» i klesskapet, og litt eyeliner og rød leppestift. Det skal ikke alltid så mye mer til.

Halloween-kostymer fra klesskapet ditt.

Wednesday Addams

Vår alles favoritt-goter. Ta på deg alle de svarte klærne dine, og ha ei hvit skjorte innenfor genseren eller kjolen. Flett håret, og gå for en bleik sminkelook – uten mascara. Bonuspoeng for giftflaske, og om du greier å la vær å smile hele kvelden.

Halloween-kostymer fra klesskapet ditt.

Billie Joe Armstrong

Ta på deg sorte jeans, og ei tskjorte eller genser i sort, hvitt eller rødt. Om du har noe med striper eller stjerner er det knall. Naglebelte er prikken over i-en. Kjør på med masse eyeliner (blyant, ikke flytende) som du gnir litt utover, så det ser ut som om du har hatt den på ei uke. Sorte Converse eller Vans er å foretrekke. Bust håret så mye du kan.

Halloween-kostymer fra klesskapet ditt.

Casey Neistat

Ta på deg ei bukse og ei tskjorte. Film deg selv med et alt for stort kamera hele kvelden. Sorte Ray Ban Wayfarers er perfekt. Du kan kjøpe billige kopier i hvilken som helst bruktbutikk. Skriv DO MORE speilvendt på underarmen, så er du der.

Halloween-kostymer fra klesskapet ditt.

Mia Wallace fra Pulp Fiction

Passer best for folk med kort hår, eller for de som av ulike årsaker har en parykk liggende i skapet. Kjør på med sorte bukser og hvit skjorte. Ha en sigarett i hånda hele kvelden. Mal leppene røde, og bruk leppestiften til å tegne en bloddråpe som renner ned fra nesa. Tror det var minst fem Mia-er på Westerdals forrige gang jeg var der på halloween.

Halloween-kostymer fra klesskapet ditt.

Klimaaktivist

Ta frem ei tskjorte med slagord over brystet. Kreds om du har ei gammel Natur og Ungdom-skjorte liggende å slenge. Ta på deg en ullgenser, de gamle Converse-skoene dine (hvem er det som ikke har et par slitte Converse noe sted, liksom?), og lag et skilt med sinte slagord. Forslag:» Oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja», «Bevar Lofot-torsken», «Olje dreper».

Halloween-kostymer fra klesskapet ditt.

Hermine Grang

Skoleuniform-varianten er nok enklest. Så finn frem et sort, eller grått skjørt, ei hvit skjorte og helst en grå eller sort cardigan. Krøll håret, og bær mange flere bøker enn sunn fornuft tilsier at et menneske burde bære. Om du (som jeg) har en tryllestav i skuffa vil den nå endelig komme til nytte!

1 kommentar

  1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

    Hahaha Casey <3

    Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Svar
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Legg igjen en kommentar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.