Hverdag
Kommentarer 2

Junifavoritter

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2697

De siste månedene har jeg laget film med månedens favoritter, men jeg hadde lyst til oppsummere juni på en litt annen måte. Jeg har blitt fryktelig mye mer aktiv på Instagram, så i stedet for å vise frem en og en ting på film ville jeg heller trekke frem noen av postene fra Instagram. Håper dere liker det.

 1. Klean Kanteen-flaska mi har vært til stor hjelp denne måneden, og det er så digg at den holder vann kaldt så lenge nå når det har vært så saiko varmt. Min er med topp i metall og bambus, slik at den er helt plastfri.
 2. Vannmelon! Jeg venter på vannmelonsesongen hele året, så den siste uka har jeg spist melon til den store gullmedaljen. Vi fant en i økoavdelinga på Coop Mega, på tilbud. Knaska den i oss rimelig fort. Prøv melon i salat sammen med fetaost – det er sjukt godt.
 3. De nye brillene mine fra Frank Walton. Var veldig deilig å få ny styrke sånn at jeg faktisk ser skilt og sånt, og friske opp fjeset med litt ny pynt. Kan jo bli lei av å ha de samme brillene i mange år.
 4. Jeg har kjøpt min første fyllepenn, og er helt frelst. Den er skikkelig god å skrive med, og ikke minst GØY å skrive med.
 5. Grenen åpnet på Grünerløkka ganske nylig, og de fører sminke fra Zao. Har hamstret inn noen små favoritter som dere snart skal få se in action.
 6. Siden jeg har vært på Ekte Vare tre av fire søndager i juni ble det vanskelig å ikke snakke om dem. De selver varer i løsvekt, øko-grønnsaker OG er kafé. I tillegg til å ha skikkelig hyggelig betjening ligger butikken på Sagene – som potensielt er mitt favorittsted i Oslo.
 1. I Juni var jeg så heldig at jeg fikk være gjestesnapper på Snapkollektivet. Det var en så morsom og travel dag, og jeg ble helt rørt av alle tilbakemeldingene, og alle som ønsket å følge meg videre på egen snapchat-konto, instagram, youtube og blogg. Takk til alle nye som titter innom!
 2. Har til nå fortsatt ikke funnet loafers som ikke gir meg gnagsår, så har lagt ut samlinga til salg på Tise og heller gått til innkjøp av slippererser som ikke har hæl. Ingen hæl = ingen gnagsår. De er fra Fez Sous på Etsy, som driver bra produksjon og sånn.
 3. Fant et par perfekte sommerbukser på Studio Bazar. De er langt unna alt annet jeg eier, men passer overraskende godt til mange av klærne mine allikevel. Jeg tok et steg ut av komfortsonen, og er nå eier av et par rustfargede, luftige bukser.
 4. Mølleren Sylvia har popcorn i løsvekt, noe som gjør meg latterlig lykkelig.
 5. Og Coop Mega har kaffe i løsvekt. I tillegg har Mega-en på Bislet akkurat fått selvbetjente kasser, så vi ikke lenger må forholde oss til folk i kassa som gir oss rare blikk. Skikkelig praktisk.
 6. Rema 1000 på Vulkan hadde epler i papirposer, i stedet for plast. Og det er så fint å se at matvarebutikker også prøver å droppe plasten. Ja: papir er fortsatt emballasje, men langt bedre enn plast!

Juni var en skikkelig fin måned. Det har vært så godt å kunne vær mer utendørs, grille i parken og se at byen går inn i hardcore chill mode. Jeg fikk også oppleve at alle sosiale medier-kanalene mine vokste kraftig (mye takket være at jeg fikk være på Snapkollektivet), og det har vært så utrolig gøy å nå ut til flere, og se at flere blir inspirert og ønsker å være med på å bli mer klimavennlige.

Jeg er spent på å se hvor blogg/youtube-reisen min kan ende, og hva vi kan få til sammen. Og juni 2017 har vært måneden hvor jeg virkelig, virkelig, virkelig har elsket å blogge og lage filmer. Tusen takk til alle som følger med, jeg gleder meg til fortsettelsen.

2 Kommentarer

 1. Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

  Jeg synes det er både veldig spennende og ganske overveldende å følge prosjektet ditt! Plutselig har jeg så mange tanker om emballasje som jeg ikke føler jeg har tid til å håndtere for øyeblikket – men har ambisjoner om å finne bedre løsninger etter hvert! Og i sommer skal jeg flytte til Pilestredet, så da blir kanskje ikke den dørstokkmila så lang lenger.

  Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Svar
  • Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803
   Stine Friis Hals sier

   Det kan absolutt være overveldende! Og nå i sommer må jeg se litt forbi det, siden jeg ikke har tilgang til samme type butikker (skal jo ikke sulte heller), men prøver å gjøre små ting. Som å ikke ta pose omkring tomater, ikke kjøre mer bil enn nødvendig, bruke handlenett i stedet for plastpose og litt slikt. For meg går det i bølger hvor flink jeg klarer å være, men håper at de bølgene stabiliserer seg over tid. Gjør ting i ditt tempo <3 Og hey, så kult med Pilestredet! Kanskje treffes vi hos Sylvia 😀

   Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Svar
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Legg igjen en kommentar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.