Stil & skjønnhet
Skriv en kommentar

En miljøvennlig sjampo

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Har testa miljøvennlig sjampo i fast form fra Lush.

Lush er og forblir min gode venn i dette prosjektet. Da jeg var der for å finne ny tannkrem endte jeg opp med å plukke med noe ekstra – som hver gang – og valget falt på en miljøvennlig sjampo i fast form.

Jeg fant ikke riktig sjampo-bar i nettbutikken til Lush, men du kan se det øvrige utvalget her.

De siste dagene har jeg testa en god del produkter, så nå tror jeg vi må ta noen dager uten produktfokus. Samtidig er en stor del av det å gå over til en mer bærekraftig livsstil å finne bedre produkter enn dem jeg har fra før. Det er mange produkter jeg antakelig kan greie meg uten. Det er begrenset hvor mange kremer man egentlig trenger, lzm. Men huden min trenger noe, og da må det være miljøvennlige og dyrevennlige alternativer.

Alternativer til forbruksvarene

Å finne gode alternativer til de produktene jeg stadig må kjøpe på nytt står ganske høyt på prioriteringslista mi. Og fordi jeg vet kosmetikk og sånn kan være ganske shady føler jeg det er viktig å få has på. Å finne en miljøvennlig sjampo var derfor veldig deilig.

Jeg tenker å jobbe meg gjennom en og en produktgruppe, og på kosmetikk-fronten har jeg til nå testa tannkrem, tannbørste og bryn-sminke. Om du har noen ønsker til et produkt, eller en produktgruppe, du vil jeg skal teste: gi meg et hint i kommentarfeltet.

Etiske merkevarer

Oppdaterer jevnlig denne oversikten med etiske merkevarer som jeg liker. Med forbehold om endringer i status etter hvert som jeg eventuelt får ny informasjon.

Abonner på YouTube-kanalen min:

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Legg igjen en kommentar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4798

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.