Om

Jeg er Stine Friis I en verden hvor forbruket øker, og vi kjøper ting i blinde, vil jeg være en motvekt.
Jeg er Stine Friis.

I en verden hvor forbruket øker, og vi kjøper ting i blinde, vil jeg være en motvekt. Så i 2017 begynte jeg å legge om livet mitt for å bli en mer klimavennlig, og etisk forbruker. Jeg ønsker å leve et bærekraftig liv, og på denne bloggen formidler jeg alt jeg lærer. Om relativt overfladiske temaer som stil og skjønnhet, til mer kunnskapsbaserte temaer som menneskerettigheter, co2-ekvivalenter og mikroplast.

Fra mars 2017 til juni 2017 vlogget jeg daglig. Til sammen 100 dager. Finn filmene her.

I tillegg til å snakke om klima og bærekraft vil du kunne lese om det å være utålmodig, usikker, utilpass, ustoppelig og utholdende. Jeg har enorme ambisjoner her i verden, og har så vidt begynt.

Jeg er bosatt i Oslo, men hjertet mitt banker for Trøndelag.

Følg meg:
Instagram: Stinefriis
Twitter: Stinefriis
Facebook.com/bloggstinefriis

Erfaring og utdanning:

Fra åtte til fire finner du meg på Aschehoug Forlag hvor jeg jobber med sosiale medier og innholdsproduksjon. Jeg er utdanna tekstforfatter fra Westerdals, og har en reklame-grad fra NKF. Jeg har jobba siden jeg var 12 år, og har tilbragt store deler av mitt yrkesaktive liv som journalist og tekstforfatter. Både for tekstbyråer, og som frilanser.

Kontakte meg?
stine.friis.hals@gmail.com

Vil du sende meg et etisk/miljøvennlig/bærekraftig produkt? Ta kontakt så får du adressen min. Trenger du info om lesertall eller annen statistikk? Ta kontakt så sender jeg over – og vi kan snakke om samarbeid og sånt.


Denne bloggen følger retningslinjer for sunn fornuft.

1 kommentar

  1. Hei hei! Jeg ville bare si at jeg digger bloggen din og innsatsen for planeten! Takk for bra lesestoff! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.