Om

Jeg er Stine Friis I en verden hvor forbruket øker, og vi kjøper ting i blinde, vil jeg være en motvekt.
Jeg er Stine Friis

I en verden hvor forbruket øker, og vi kjøper ting i blinde, vil jeg være en motvekt. Så i 2017 begynte jeg å legge om livet mitt for å bli en mer klimavennlig, og etisk forbruker.

Fra mars til juni vlogget jeg daglig. Til sammen 100 dager. Finn filmene her.

Jeg vlogger nå 1–3 ganger i uka, med fokus på bærekraft, etikk, cruelty free og zero waste. Du finner alle filmene mine på YouTube.

Fra åtte til fire finner du meg på Aschehoug Forlag hvor jeg jobber med sosiale medier og innholdsproduksjon. Jeg er utdanna tekstforfatter fra Westerdals, og har en reklame-grad fra NKF. Jeg har jobba siden jeg var 12 år.

I tillegg til å snakke om klima og bærekraft vil du kunne lese om det å være utålmodig, usikker, utilpass, ustoppelig og utholdende. Jeg har enorme ambisjoner her i verden, og har så vidt begynt.

Kontakte meg?
stine.friis.hals@gmail.com

Vil du sende meg et etisk/miljøvennlig/bærekraftig produkt? Ta kontakt så får du adressen min. Trenger du info om lesertall eller annen statistikk? Ta kontakt så sender jeg over – og vi kan snakke om samarbeid og sånt.

Følg meg
Instagram: Stinefriis
Snapchat: Stinefriis
Youtube: Stinefriishals
facebook.com/bloggstinefriis


Denne bloggen følger retningslinjer for sunn fornuft.