Hverdag
Skriv en kommentar

Usikker på hvordan hjemmekontoret påvirker meg

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Ja, dere. Hvordan går det? I går sang jeg meg gjennom nesten hele Hamilton-musikalen mens jeg jobba, og jeg er usikker på om hjemmekontor er det beste eller verste som har skjedd meg.

Yoshi vokser som bare rakkern. Han legger på seg 500 gram i uka, og blir bare tyngre og tyngre å bære. Det er mer lyd i han også, og det er gøy å «snakke» med han.

Ja, hjemmekontor har nok gjort med en smule ko-ko.

Jeg starta jo nylig med surdeigsbrød også. Sa jeg det? Altså.. Men det er jo så godt! Jeg ble akutt lei av alle matvarer vi vanligvis kjøper, og driver nå og tester ut nye varianter. Da måtte jo brødet også byttes ut, for gud så lei jeg er av butikkbrød.

Det er mye som skjer på jobb. Jeg later som jeg ikke har supermye å gjøre, for da får jeg litt mer balanserte dager. Jeg gjør fortsatt alt jeg skal, jeg bare lar være å stresse sånn. Det var kanskje det verste i begynnelsen av alt dette: stresset for at andre jobber mye hardere eller bedre enn meg, og at jeg må bevise hvor flink jeg er. Nå prøver jeg å legge vekk den tanken, for den gjorde meg bare mer stressa enn nødvendig.

En ting jeg har tenkt på er at det er lenge siden jeg har snakka om klima og bærekraft. Både her og på Instagram. Det er ikke det at det ikke opptar meg lenger, men det er ikke så utenpå huden som før. Jeg har lagt om så mange vaner og gjort så mange endringer, at alt sånt bare er en del av meg nå – og derfor ikke føles så interessant å dele.

Så om det er spesielle temaer innenfor bærekraft dere vil jeg skal skrive om, så si gjerne fra! Jeg vet ikke helt hva dere er på utkikk etter, så hadde vært fint med innspill.

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Legg igjen en kommentar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.