Hverdag
Skriv en kommentar

En ny type hjemmekontor

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Denne uka markerer en slags ny start i heimen. Erlend er tilbake på jobb i barnehagen, og jeg har derfor fått flytte hele hjemmekontor-riggen min ned til kontoret under trappa.

Vi bor over to etasjer, og har en liten kontorkrok under trappa, hvor Erlend har oppholdt seg mye på dagtid de siste ukene. Det er tross alt her gaming PC-en vår står. Haha! Så jeg ville naturlig nok ikke gjøre krav på denne plassen alle disse ukene.

Men nå har jeg derimot kobla om, fått opp min enorme jobb pc-skjerm og trives godt her nede i den svale underetasjen vår.

Yoshi er godt installert i buret sitt ved siden av meg, hvor han stort sett snorker seg gjennom dagene. Vi går ut med jevne mellomrom så han får tisse, spise, leke og alt det en valp trenger. Han har blitt veldig flink til å leke selv også, og når han har noe å tygge på og noen leker med seg inn i buret så er han flink til å sysselsette seg selv. I dag har vi til og med begynt å øve på at han skal være alene hjemme! Det førte til mye mindre drama enn jeg trodde. Tror ikke han merka at jeg gikk ut i bakgården engang. Oh well.

Det er rart å være hjemme alene på dagtid, etter mange uker med selskap. Selv om jeg har jobba er det hyggelig med muligheten til å gå og slå av en prat med Erlend, og bare vite at det er et annet menneske i nærheten av meg.

Nå er jeg helt alene, og selv om det er fint fordi jeg får en bedre kontorplass og litt mer arbeidsro, så er det jo også ganske stilt her.

Jeg er spent på å se hvor lenge jeg forblir i dette hjemmekontoret. Har egentlig slått meg til ro med at jeg kan bli sittende her fram til sommeren. Men vi får se. Enn så lenge feirer jeg at vi i dag har kommet ett steg nærmere normalen.

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Legg igjen en kommentar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.