Hverdag
Kommentarer 3

Si hei til corgi-valpen vår

I går satte vi oss på toget til Sørumsand for å møte valpen vår for aller første gang. Jeg har seriøst telt minutter siden vi fikk mail om at de var født i januar, og fikk nesten ikke sove natt til i går. Jeg har vært så spent.

I valpebingen var det ni helt nydelige små pelsklumper, og det var fire (!) vi kunne velge mellom. Hallo, det er jo et umulig valg.

Vi ønska oss en tricolor hannhund, og to hannhunder var tricolor. Så vi satte oss med hver vår valp, sendte dem fram og tilbake og bare kjente på det.

Begge var ganske like i utseende, og de var nærmest identiske i lynne. Så her var det bare å gå etter magefølelsen. Og etter ei lita stund fikk vi begge følelsen for en av dem, og gikk for han. Så folkens: dette er Yoshi!

Han blir fem uker gammel i morgen, så nå er det bare drøye tre uker før vi kan hente han hjem. Det blir helt fantastisk!

Jeg har jo ønska meg corgi i nærmere åtte år, så dette kjennes seriøst som en enorm drøm som er i ferd med å bli ekte. Er så takknemlig for at vi har funnet verdens flotteste, mest redelige og jordnære oppdrettere. De er gode støttespillere, og vi har fått så god kjemi med dem.

Nå er det bare å smøre seg med tålmodighet! Gleder meg sånn til å se han igjen i mars.

3 Kommentarer

  1. Bjørn Egil Olsen sier

    Gratulerer så my t dokk begge Stine
    Håpe dokk får en fortreffelig go Valp

  2. helledussan så fin den va og så liten aww 🙂 det blir nok stas når dokker får den med hjem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.