Hverdag
Skriv en kommentar

Januar

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Takk og pris for at januar endelig er over. Det virka som det aldri skulle ta slutt. Det har vært en ganske fin måned, til tross for langsomheten. La oss se litt på måneden som gikk.

 • Det største som skjedde var at vi fikk tilbud om valp, og at det i mars flytter inn en liten corgi i leiligheta vår. Kanskje den største bidragsyteren til at jeg syns tida går ufattelig sakte om dagen.
 • Vi bodde en natt på Holmenkollen hotell, og spiste på den tilhørende restauranten. Dette var min julegave til Erlend, og vi storkoste oss.
 • Også feira jeg bursdag med vinsmaking, og ble passe bakfull dagen etter.
 • Jeg har vært i Trondheim for å besøke pappa, og se den nye leiligheta hans. Han har flytta fra Steinkjer til Trondheim, og jeg må jo passe på at dette store livsvalget ikke etterlater han med bekymringer.
 • Jeg tok toget til og fra Trondheim, og det er første gangen jeg har prøvd meg på Røros-banen. Funka veldig fint!
 • Jeg strikka en genser for søstera til Erlend, og en vest til mamma. Og fikk endelig begynt på Stockholmgenseren til meg selv. Se den fine fargen!!
 • Jeg trippa spent rundt mens Lisa fødte.
 • Dro på Ikea med Kristin.
 • Solgte en del ting på Tise, og ga bort en del ting vi ikke har bruk for lenger.
 • Så sikkert tusen timer på hundetrenefilmer på YouTube. Har kommet så inn i det nå at jeg følger en «kontrovers» nøye, med reaksjonsfilmer fra ulike skapere og hele pakka. Skikkelig drama.
 • Leste/leste ferdig sju bøker: Invisible women, Little women, Årene med Elizabeth, The Creakers, Slow Horses, Ikke tenk på meg og Rebel Prince. Trodde ikke jeg leste så mye i januar, men ble visst en del allikevel.

Så sånn var januar. Nå er jeg klar for februar, som blant annet byr på valpebesøk. Herregud jeg klør etter å holde dem. Særlig etter at vi fikk tilsendt bilde av de små potetene nå før helga. De er så små! Og har så små føtter!! Iiiiik!

Om du lurer: Jeg strikker Stockholmgenseren fra PetiteKnit i to tråder silk mohair fra Knitting for Olive, i fargen Mørk Kamel.

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Legg igjen en kommentar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.