Bøker
Skriv en kommentar

Mai og juni i bøker

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Jeg syns lesinga i det siste har gått ganske trått. Mai var grei, men juni. Åh så tung du var, juni. Kanskje har det en sammenheng med at jeg har jobba sabla mye, og at jeg begynte å høre Game of thrones på Storytel, som jo tar litt tid.

Jeg har lyst til å legge mye av skylda på GoT, egentlig. For det var ganske dust av meg å velge akkurat den boka. Jeg har jo lest den før, og huska litt for mye. Så jeg var ikke så motivert for å lytte videre, men jeg ville høre ferdig allikevel. Så havna i en ond sirkel. Det var Harry Potter som redda meg ut, som vanlig.

Men jeg har jo fått lest litt da. Noen av de bøkene jeg nevner her har jeg nevnt før under kryptiske navn som «manus roman», men nå er bøkene meldt opp (som det så fint heter), så nå kan jeg snakke om dem. Endelig.

Her er det jeg leste i mai og juni:

 • Dette er ikke oss, Neda Alaei
 • Under verden, Ida Hegazi Høier
 • With the fire on high, Elizabeth Acevedo
 • Fake, Mina Lystad
 • The wicked wit of Queen Elizabeth, Karen Dolby
 • Feltnotater fra småbarnslivet, Heidi Bøhagen, Therese G. Eide, Kristin Storrusten
 • Miss Marie, Ellen Vahr
 • A game of thrones, George R.R. Martin
 • Delt omsorg, Helga Feiring
 • Sommertid, Hilde Rød-Larsen
 • Harry Potter and the deathly hallows, J.K. Rowling
 • Conversations with friends, Sally Rooney

Med disse bøkene lagt til lista har jeg lest 40 av 65 bøker i år. Jeg håper å lande langt høyere, men jeg har også et mål om å lese tykkere bøker i år, og ikke bare fokusere på antall. Antallet øker nok når lesesirkel-sesongen starter på jobb igjen etter ferien.

Det er ganske vanskelig å velge favoritter, siden jeg er programmert til å finne det beste i alt jeg leser. Men om jeg skulle anbefale noen du burde lese i sommer så er det nok «Dette er ikke oss», «Fake», og «Conversations with friends».

Forøvrig kommer både «Delt omsorg» og «Sommertid» ut i august, og de er vel verdt å lese når sensommeren setter inn.

Men før den tid skal jeg ligge på ei brygge å lese, sitte med headset og lytte mens jeg strikker, kjøre båt i knallsol, flykte inn i plutselig regn. Sommer, ass.

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Legg igjen en kommentar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.