Hverdag
Kommentarer 9

Innbrudd i bilen og gjenstrikking

Endelig dere. Endelig har jeg blitt ferdig med Novice sweater. For tredje gang. Min ble jo stjålet i Sverige. Sammen med kofferten og sekken min. Det er så vondt at jeg nesten ikke orker tenke på det. Vi var fire stykker på tur til Liseberg, og vi hadde innbrudd i bilen.

Long story short: vi mista jævlig mange ting vi var glade i.

Og som en person som prøver å leve relativt minimalistisk, og ikke kjøpe for mye, er det ekstremt surt når den ENE sommerbuksa di forsvinner. Eller når alle strikkepinnene dine er borte, som du har samla over lang tid.

Men jeg orker som sagt ikke tenke så mye på det. Vi fikk tilbake på forsikringa, og jeg har ikke shoppa så mye på så kort tid på evigheter.

Til og med den nesten nye Levis-buksa mi forsvant. Som jeg tillot meg å kjøpe fordi den satt så sykt bra. Og nå er den utsolgt i cirka hele verden. Altså.

MEN jeg fikk tak i de samme strikkepinnene (limited edition, hallo), og dermed ble jeg også ferdig med Novice sweater. Og jeg er så fornøyd! Strikket i en tråd pure thin alpakka (mahogni) , og en tråd silk mohair (lyng) fra Pickles.

Har strikka den så fort at nå er jeg støl i armene.

9 Kommentarer

  1. Maria sier

    Gratulerer med ferdig genser!
    Kjipt med innbrudd, men det meste kan erstattes når man får igjen på forsikringen. Forhåndsbestilt Voksne mennesker selv, og håper den er bra 🙂

    • Takk! Ja vi fikk igjen på forsikring, og heldigvis var det ingen uvurderlige ting (typ arvegods) i kofferten. Så det lar seg erstatte <3 Koser meg med «Voksne mennesker» så langt. Anbefaler å lese «Sommetid» også, om du liker Aubert 😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.