Hverdag
Kommentarer 1

Blakk, men glad

Jeg kødder ikke når jeg sier at jeg aldri har vært så blakk som jeg er nå. Ikke i hele mitt voksne liv. Januar ass. Hva vil du meg?

Jaja. Det går nok bra. Snart lønn.

Tenk det da. Jeg har fast jobb, fast lønn, faste utgifter. Er så takknemlig for at jeg i det hele tatt har en jobb, og at jeg har en jobb jeg liker. Jeg føler jeg blir bedre og bedre til den for hver dag og uke som går. Tryggere, mer erfaren. Jeg liker det. Også møter jeg så utrolig mange kule folk! Den svindyre utdanninga mi var ikke helt bortkasta allikevel, gitt.

Ellers kan jeg melde om følgende gleder og irritasjoner:

 • Så en fyr med skøyter dinglende utenpå sekken i går, uten beskyttelse rundt bladene. Sykt irriterende.
 • Har glemt Kindle-brettet mitt hjemme hos meg, og må lese på mobilen i stedet.
 • Søskenbarnet mitt flytter til Oslo i februar. Hurra!
 • Finner ikke vottene mine, og det gjør meg overraskende trist. Elsker de vottene, og frykter jeg har mista dem.
 • Etter min heftige runde med urinveisinfeksjon i november kan legen fortsatt spore mikroskopiske mengder med blod i urinen min (tmi?), og må derfor sende meg til videre utredning på sykehus – selv om hun sier det garantert ikke er noe galt. Litt irriterende, men også betryggende.
 • Fikk kjøkkenspray i posten fra Klar i går (spons), og ble skikkelig rørt. For en merkevare.
 • Har fått dilla på It cosmetics CC cream igjen.
 • Ble smått imponert over at nsb hadde papp-lokk på kaffekoppene på toget fra Kristiansand til Oslo. Cirka det eneste som imponerte meg med nsb den dagen. Fiks internettet i toget, seriøst.
 • Også er det ganske irriterende at Ruter skal ha fullpris for månedskortet, samtidig som tilbudet er ræva fordi de bygger om i Storgata. De skal bygge i 1,5 år. Her om dagen brukte jeg tre kvarter bare på å finne en trikk jeg kunne ta hjem. Skal kjøpe sykkel.
 • Har begynt å trene. Går ganske bra.
 • Hadde null hull i tenna etter min årlige kontroll hos verdens beste tannleger på Bislet.
 • Hva faen skjer med at Norge er i ferd med å bli Gilead??

1 kommentar

 1. Fint innlegg. Og jeg har vært irriterende blakk i det siste selv (jobber 25% for Norsk Gallup og er med på Nav-tiltak mens jeg søker ekstra jobb og det tjener jeg ikke så mye på, dessuten er januar alltid den måneden med mest regninger og slikt føles det som), men som du sier så løser det seg og jeg har det selv veldig fint for tiden. Ellers hurra for null hull hos tannlegen, håper du finner igjen vottene dine og så bra at du har en jobb du trives med (jeg har egentlig veldig lyst på en jobb med bøker eller skriving selv, krysser fingrene for at jeg får det en dag).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.