Hverdag
Skriv en kommentar

Vaskedag

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Jeg våkna sånn passe fyllesyk på lørdag, glad for at jeg ikke hadde gjort noen avtaler for dagen. Ble liggende i senga og scrolle på mobilen en liten evihet. Snappe med E som er på tur med jobben i helga. Dro dyna tettere omkring meg, og bare ble der ei stund.

I fryseren har jeg stort sett alltid rundstykker. Jeg spiser ikke nok brød i løpet av ei uke, og jeg er elendig til å kjøpe fersk brød, skive og fryse ned. Så jeg holder meg til rundstykker. To stykker med leverpostei og rødbeter til frokost. Jeg greier meg godt uten kjøtt til middag, men leverpostei må jeg ha. Kjøper alltid den merka Nyt Norge. Jeg greier forresten ikke å bestemme meg for dette med kjøtt denne høsten. Det er enorme mengder norskt kjøtt på fryselager, som må spises. Skal jeg da spise kjøtt? Eller ikke? Spiser ikke store mengder uansett, og velger stort sett vegetar i kantina. Kanskje ikke bra å være med på å øke etterspørselen uansett. Må tenke litt mer.

Etter frokost og min daglige dose Queen Elizabeth-dokumentarer gikk jeg ned til Birkelunden for å kaste glass og metall. Viktige greier. Særlig aluminium!

På Rema plukka jeg med meg noen Klar-produkter (allrent og WC-gel), og et par ting jeg trengte til middag, før jeg snakka litt med mamma og pappa på telefon. Hjemme satte jeg på Dagsnytt 18-episoden fra i går, og lurte veldig på hvordan regjeringa nå blir seende ut, mens jeg støvsugde og vaska hjemme. Jeg støvsugde til og med sofaen og de støvete hjørnene bak sofaen, tørka støv fra vinduskarmene og voksa vinterskoene. Vaska et par gensere, vanna plantene, retta på sengetøyet, skrev et brev til gammeltanta mi, bestilte nytt undertøy fra bærekraftig-utvalget til Zalando.

I det hele tatt en rolig lørdag. Deilig lørdag.

Nå ser jeg the People against OJ Simpson på Netflix, etter å ha hørt Konspirasjonspodden-episoden om saken tidligere i uka. Så langt er det ganske spennende.

Jeg hadde forresten en kronikk om abort på trykk på fredag. Jeg har vært ganske nervøs, men det gikk fint. Har fått et par spørsmål om jeg er for fri abort, men det er ikke noe jeg har tatt stilling til. Jeg vil at vi skal bevare de rettighetene kvinner allerede har – og ikke gå tilbake på abortlovene. Jeg har egentlig aldri tenkt over fri abort, og lar slike spørsmål være opp til folk som vet mer enn meg om medisin og sånn. Men de rettighetene vi har i dag – de skal vi fortsatt ha.

Kom på at jeg har et par jeans som trenger å repareres. En søm ved glidelåsen har løsnet. Så ja. Det må fikses.

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Legg igjen en kommentar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.