Hverdag
Kommentarer 9

Urban jungel

I løpet av de siste månedene har jeg blitt ganske flink til å ta vare på plantene mine, og fra høsten har jeg tenkt å skru plantegalskapen ett hakk lengre, og starte transformasjonen av leiligheta mi til en skikkelig jungel. Jepp. Det er jo så kult! Og jeg liker roen plantestell gir meg.

Til nå har jeg valgt planter som er enkle å stelle med, og har tatt alt på magefølelsen. Men nå vil jeg lære mer om hvordan det bør gjøres, hvilke planter som bør vannes når og all mulig nørd-plantekunnskap. En ting jeg virkelig må lære er å ta stiklinger, for det kan jo bli drøyt dyrt å kjøpe alle plantene.

Jeg har uansett planer om å kjøpe noen nye planer, for jeg mangler et par av litt størrelse. I tillegg planlegger jeg å potte om en del av de mellomstore plantene mine, så de kan få mer plass til å vokse seg store.

Dette betyr en ganske drøy runde på plantesenter, så jeg får kjøpt nye planter, potter og jord. E har sagt seg villig til å hjelpe med bæringa, og jeg har noen planter på ønskelista. Det smarteste er vel å velge så lettstelte planter som mulig, men det hadde også vært kult med en eller annen halvsær plante som trenger litt pass – så jeg får øvd meg på det.

Burde jeg ha planter som en egen kategori her på bloggen? Så kan jeg dele det jeg lærer underveis, oppdatere dere på hvordan plantene vokser og sånn. Er det gøy? Si i fra. Og tips gjerne om kule planter jeg bør sjekke ut!

Bildene er hentet herfra, og herfra..

9 Kommentarer

  1. Marie sier

    Åå ja!! Jeg klarer ikke holde liv i mine – JA TaKK til tips ???

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.