Etisk mat
Kommentarer 2

Vann i munnen

Herregud jeg får vann i munnen av å tenke på den isen her. Jeg fant endelig Oatly sin is på Meny her om dagen, og jeg ble positivt overraska. Hadde ikke forestilt meg at vegansk kremis kunne være så godt.

Mitt forhold til is er lidenskapelig. Jeg elsker is. Uten kødd. Jeg kan spise det hele tida, og da særlig kremis. Det er så godt! Derfor har jeg vært skuffa når så mange av de veganske isene som har vært lansert i det siste har inneholdt nøtter. Jeg tåler ikke nøtter, og har derfor måtte velge noe annet. Men nå er Oatly her, og jeg er hekta.

Den smaker bra av vanilje, og tilfredsstiller så absolutt de dypeste is-cravings. At den kommer i papp-beger er et stort pluss for meg som prøver å unngå plast.

Det eneste jeg kan si som kan være litt turn off er at den har ganske tydelig ettersmak av havre, i og med at Oatly jo er havrebasert. Men altså; melkebasert is kan av og til ha en veldig ku-aktig ettersmak det også, så var ikke noe annerledes enn det.

Jeg er verken veganer eller vegetarianer, men jeg forsøker å spise mye mindre animalske produkter enn jeg gjorde før. Jeg har kutta kjøtt-inntaket drastisk, og er stadig på utkikk etter veganske produkter som tilfredsstiller en kjøtteter som meg selv. Å finne produkter som de Oatly har er så deilig, for de smaker digg og er vegansk. Helt perfekt!

Nei, veit dere: nå jeg må kjøpe is.

Summary: I’m neither vegan or vegetarian, but I try to eat lett animal based products. You know because of global warming fucking up everything and all. So when I finally discovered an ice cream with no nuts (I’m allergic), I was thrilled. It tastes great, and I just ate a bucket of it. Sorry not sorry.

2 Kommentarer

  1. Andrea sier

    Du må prøve sjokolade varianten 😍 Den er døds god!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.