Hverdag
Kommentarer 2

Utilstrekkelig

I dag er jeg utilstrekkelig. Jeg er ikke er god nok til noe som helst. Ikke på jobb, på blogg, på Instagram. Jeg er ikke kul nok, ikke pen nok, ikke fresh nok.

Spiser ikke sunt nok. Er ikke miljøvennlig nok. Har ikke bra nok klær. Må shoppe, har ikke penger. Finner ikke de klærne jeg vil ha.

I dag kan jeg ikke å skrive. Er en elendig fotograf. Vil bare krype under dyna og bli der. Har fått tre kviser på haka som var helt perfekt i går. Ikke er jeg smart nok, heller.

Jeg trenger en stylist. En peptalk. Jeg er ikke tynn nok. For kort. Ser for dårlig. Håret er helt jævlig. Jeg må klippe meg. Det er rotete hjemme, det er ikke kult nok her. Jeg greier ikke redigere bildene mine bra engang.

Jeg vil være mer som henne. Eller han. Eller hun eller hen eller den.

Det er bare å legge seg, egentlig. Og huske at i morgen er jeg sikkert perfekt igjen.

Summary: Some days I don’t feel good enough. Not green enough, pretty enough, not smart enough. On those days my writing is shit. My photography is shit. My editing is shit. And the only sane thing to do is to go to bed, and hope everything will feel right again tomorrow.

2 Kommentarer

  1. Sånn føler jeg ofte.. Ikke god nok på noe som helst. Men, vi må prøve å tenke på det som gjør oss gode, for det er mye vi er gode på. Vi ER flinke, vi ER sterke. Vi har egenskaper som gjør oss til oss, og som gjør oss til bra (og kule) damer! Det må vi huske på 🙂

    (Klein kommentar føler jeg, haha, men jeg kjente meg så igjen!)

  2. Livet er en rollercoaster, og alle føler seg slik iblant. Jeg tror mye av den livsstilen vi velger å ha, handler om å sette pris på det vi har. Skal man klare å bekjempe fast fashion må man sette pris på de etiske klærne vi kjøpte for 5 år siden, samme hvor «gamle» eller «teite» vi tror de er. Og en av de aller viktigste tingene vi må huske på som miljøforkjempere, er at hvis vi ikke tar vare på oss selv, har vi ikke overskudd til å ta vare på de rundt oss, let alone the environment! Det er som Rupaul sier «if you can’t love yourself, how in the hell are you going to love somebody else?».
    Poenget mitt, tror jeg, er at du burde ta deg en fridag. Ta en lang dysj, ikke gidd å sitt på insta, ta litt fri og vær med noen gode venner. Du merker fort at du ikke er alene, og at alle de freshe folka er ikke så freshe allikevel 😉 Håper du føler deg kul og fresh og hipp om kort tid!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.