Hverdag
Skriv en kommentar

Vin, vegansushi og svanesjøen

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2697 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Inneholder sponsede produkter fra Lush

Jeg har drømt om å se Svanesjøen i årevis, og endelig fikk jeg sett det! Herregud, så kult. Smatt innom Rema etter jobb for å kjøpe noe jeg kunne spise kjapt mens jeg fiksa meg. Landa på vegansk sushi, som jeg har kjøpt en del av i det siste. Den kommer i haugevis med plast, men jeg later som om det at maten er vegansk veier opp for det.

I kjøleskapet sto ei åpen vinflaske, med akkurat nok igjen i til at jeg kunne ta et lite glass før jeg skulle gå. Liker jo ikke at ting går til spille, så følte det var innafor – selv om det bare var tirsdag.

Begynte å høre The hate u give som lydbok, men jeg er notorisk dårlig til å konsentrere meg om å lytte (jeg hadde vært verdens verste universitetsstudent), så jeg fikk ikke med meg mer enn de aller mest dramatiske scenene.

Jeg tok på meg den ene kjolen jeg har, som jeg passende har døpt date-kjolen, og sminka meg litt. Ville ikke være for pynta, selv om vi skulle i operaen. Tok på et par ringer, og høyhælte sko – for første gang i år, tror jeg.

Lush har sponsa meg ihjel, så jeg brukte fuktighetskrem, primer, bronzer og mascara fra dem. Pluss deodorant og parfyme. Føler meg så sjukt heldig som har en sånn avtale. Jeg får ikke betalt for å omtale produktene, så når jeg legger ut noe om dem er det fordi jeg digger dem. Skal ganske snart publisere noen sommerfavoritter.

Yolanda Correa og Yoel Carreño;
Foto: Erik Berg, Nasjonalballetten

På Sofienberg plukka jeg opp E, så tok vi trikken ned til Jernbanetorget og rakk introduksjonen. Var veldig fint å få med seg, for det var noen detaljer i historien jeg var usikker på. Vi kjøpte med program, og vin, og hadde en skikkelig fin kveld.

Svanesjøen var helt fantastisk. Førsteakta var litt langsom, men akt to og tre: OH MY GOD! Og hvor sexy er ikke den sorte svanen?? Å gå i operaen er ikke noe jeg gjør ofte, men skal definitivt følge med når neste sesongs Ung i Operaen-billetter slippes, for det er en rimelig måte å få med seg slike forestillinger. Og nå kan jeg jo huke av boksen i livet hvor det står Svanesjøen også.

Det eneste kjipe med operaen er at pausene er så korte at man må drikke vin raskere enn på en trøndersk låvefest. Men er jo gøy å være litt tipsy også. Magien på scenen blir liksom mer altoppslukende slik. Gå i operaen! Se Svanesjøen! Enkelt og greit.

Summary: Oh wow I’ve been longing to see Swan Lake for so long, and finally the day arrived. I came home from work with some vegan sushi (yes it’s wrapped in heaps of plastic, but at least it’s vegan), and started getting ready. I had enough wine left in a bottle to have a small glass while putting on my make up. I kept it simple, as I didn’t want to be over dressed. What a weird thing to say when you’re going to the opera.

I’m sponsored by Lush, and I feel so lucky to have that deal. Will be posting som summer favourites soon.

I threw some high heels into my vintage Gucci bag, picked up E and along we went. The show was amazing. The first act a bit slow, but the second and third blew me away. And how sexy is the black swan?? The only down side to the opera is that those breaks are way too short, so you have to down your wine faster than on a mid-norwegian barn party. Oh well. If you ever get the chance to see Swan Lake: do it!

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Legg igjen en kommentar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.