Hverdag
Kommentarer 6

Etterlengtet alenetid

Så langt er denne våren sjukt hektisk, og jeg digger det. Jeg henger med alle favorittfolka mine, pluss masse nye folk. Farter rundt, drikker øl (unngår plast-glassene), og nyter sola. Smører religiøst med faktor 30.

Hektisk vår betyr derimot lite alenetid, så når jeg først får en kveld alene passer jeg på å utnytte den til det ytterste. Har vært skikkelig flink til å lese de siste dagene, og er stolt av å være on a roll.

Jeg skulle gjerne skrevet mer om bøker her inne, men føler det blir en så enorm interessekonflikt med tanke på at jeg jobber i forlag. Så om noen er interessert i å vite hva jeg leser er det enklest å bare spørre, eller bli venn med meg på Goodreads her. Og om noen trenger boktips til sommeren er dere velkommen til å legge igjen en kommentar om hva dere liker, så kan jeg gi noen tips. Men obs obs: kan bli en overvekt av Aschehoug-titler. Bare advarer dere.

Oppskriften på min perfekte alenekveld er som så:

 • Ei altoppslukende bok
 • Rundstykker med brie (jeg lager heller skikkelig bra kveldsmat enn middag)
 • Ansiktsmaske
 • Kanskje ringe mamma om jeg kjeder meg

I går slo jeg til og med på stortromma og gjorde yoga og lakkerte neglene. Alenekveld on fleek.

I kveld skal jeg i operaen for å se Svanesjøen, og jeg gleder meg så sjukt mye. Har hatt lyst til å se den balletten i mange år. Ekstra gøy er det at jeg skal se den med et ekstra fint menneske. Knis. Anbefaler alle under 30 til å følge med på Ung i Operaen. Da kan du få sjukt billige billetter til de kuleste forestillingene.

6 Kommentarer

  • Enig! Og det er ingen som ser hvor mye du roter, eller at jeg har trippelhake når jeg ligger i tidenes mest komfortable stilling på sofaen.

 1. Marie sier

  Du har kanskje lest den, men mengele zoo (og mino triologien) anbefales på det sterkeste! Leser andre boka nå, og vil bare lese og lese.

 2. Annemarie sier

  Alenetid er gull, men lett å glemme!
  Så da var det deg jeg så i Formidlingssenteret før forestillingen i dag 🙂 Den var så urolig bra!!

  • Ja, det var nok meg! Forestillingen var helt fantastisk ❤️ Veldig glad for at jeg gikk på introen, for jeg var litt usikker på om Odette/Odile var samme person, eller to ulike karakterer spilt av samme danser. Så det var jo fint å få oppklart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.