Hverdag
Kommentarer 2

Musikkens dag

Før jeg flykter inn i boka mi ville jeg fortelle litt om gårsdagen, for det var jo Musikkens Dag! Eller Musikkfest, eller hva nå enn den dagen egentlig heter.

Det er scener i hele Oslo, og man får ikke sett så mange band og artister som man håper på, særlig ikke når køa på Rema tar en halvtime å komme gjennom, og det er så varmt at vi måtte ta en lang pause ved Akerselva. Men gøy var det uansett, og vi fikk sett et par band. Blant andre Ravi på Vulkan. Nostalgi-alarm!

Men herregud så mye rart som ligger i Akerselva ass. Vi fant kokedelen til en vannkoker, en mobiltelefon, masse ølbokser +++ Folk må slutte å kaste søpla si i elva. Jesus.

På Vulkan spilte Lüt som jeg aldri hadde hørt før, men som var kult. Pluss i margen for vokalister som stage diver. Vi så også et kult punkband bestående av unge damer på Schous Kulturbryggeri, og dro også tilbake dit for å se Senjahopen på kvelden. Vi endte med å gi opp Mono, for køa var sjukt lang, konserten var allerede i gang, og jeg var dausliten i beina.

Oslo er noe for seg selv. Ser liksom byen i et helt nytt lys om dagen, og gleder meg til å tilbringe mye av sommeren min her. Jeg skal til Namsos i bare fem dager, noe som er helt sjukt for ei som er vant til å være der hele sommeren. Men jeg gleder meg til å være med vennene mine her i byen, skrive på Skriveloftet, og ikke minst til ei uke på Sørlandet.

Er så mye nytt i livet mitt at jeg nærmest blir redd for å ødelegge noe. Men jeg puster med magen, tar et kvarter av gangen og bare nyter. For herregud man skal nyte dagene, ikke gruble over dem.

Jeg føler våren 2018 er en vi kommer til å snakke om lenge.

2 Kommentarer

  1. Kan vi egentlig kalle det vår når det har vært opp mot 30 grader? 😛 Haha, jeg føler sommeren snart er over jeg… Er så spennende å følge deg, fra da forholdet ditt tok slutt til nå, som det virker som at du har det bedre enn noen gang. Hadde vært interessant å lese litt om dine refleksjoner med hvordan livet har endret seg etter bruddet.

    • Ja, det er et godt spørsmål! Jeg har det veldig fint. Lært så utrolig mye. Jeg kommer sikkert til å skrive om det en gang. Men først er jeg keen på å bare leve litt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.