Hverdag
Kommentarer 10

Nytt kommentarfelt

Etter å ha prata med min blogg-guru Carina i dag bestemte jeg meg for å gå tilbake til WordPress-kommentarfeltet. Jeg har hatt Disqus i noen år, og har egentlig vært fornøyd, men jeg har en viss følelse av at det er keitete for mange – siden man må logge inn for å kommentere.

Nå håper jeg det skal bli enklere å legge igjen en kommentar her inne, for jeg setter sånn pris på kommentarer. De gir en pekepinn på hvilke type innlegg dere liker best å lese, og gjør at jeg ikke bare snakker til veggen.

Jeg setter alltid pris på tilbakemeldinger, og om det er noe spesielt dere vil jeg skal skrive om/teste/sjekke ut, eller hva som helst: bare si i fra!

10 Kommentarer

  • Ja, jeg satser på at det skal bli veldig greit! Og nå kan jeg svare på kommentarer fra WP-appen, og det er fryktelig praktisk.

 1. Jeg har generelt vært dårlig til å kommentere rundt omkring, men når jeg har blitt oppspilt over Hamilton har ikke innlogging her inne stoppet meg i hvert fall.

  • Det er godt å høre! 😀 Jeg må bli flinkere til å kommentere igjen selv, for det er jo så hyggelig.

 2. Yes, herlig! Nå får jeg endelig kommentert! Disqus ville bare tulle med meg, så jeg ga opp. Heheh
  Vil bare takke deg for at du bruker stemmen din til å inspirere og utgjøre en forskjell i samfunnet! Du inspirerer meg i hvert fall <3 🙂

  • Så koselig å høre fra deg 😀 Og tusen takk for så fine ord <3 Er veldig hyggelig med litt mer tilgjengelig kommentarfelt igjen 🙂

 3. Har generelt vært litt dårlig til å kommentere blogger i det hele tatt i det siste, men leser alltid denne bloggen for du skriver om mye interessant og elsket blant annet Hamilton-innlegget 🙂 Og liker dette kommentarsystemet bedre selv, forsto meg aldri helt på disqus. Ha en fortsatt fin sommerdag!

  • Så koselig å ha deg i kommentarfeltet 😀 Jeg skulle ønske jeg hadde gjort om det tidligere, for dette er jo så hyggelig <3 Og alltid deilig å møte Hamilton-fans 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.