Bærekraft og kunnskap
Skriv en kommentar

Zero Waste på reise

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Inneholder reklamelenke fra Clean Cup

Jeg har reist mye i år, med både fly og tog. Jeg har vært to ganger i København, en god del i Namsos, i Porsgrunn, Møre og London. Å fly er jo helt håpløst å forsøke å kompensere for, men jeg har prøvd å gjøre mitt for ikke å gjøre co2-avtrykket mitt større enn det allerede er. Her er tingene jeg tar med meg ut på reise, for å minimere avfallsmengden:

Zero waste på reise

  • Gjenbrukbar kaffekopp. Her liker jeg Keep Cup best, siden den er lett, og ikke kan knuse.
  • En vannflaske. Du kan fylle den innenfor sikkerhetskontrollen på flyplassen.
  • Handlenett er kjekt å ha. Man skal alltids kjøpe noe mat, ei tskjorte eller et eller annet på tur, og da er det greit å slippe plastposene.
  • Sugerør. Jeg kjøper ekstremt sjeldent drikke som krever sugerør, så det er ikke alltid jeg tar med sugerør. Men om du er en iskaffe-person kan det være kjekt.
  • Bestikk. Igjen: jeg kjøper ikke ofte mat som krever det, men om du er en salat on the go-person, kjør på!
  • Zip lock-pose. Jeg tar vare på zip lock-posene fra sikkerhetskontrollen, og bruker de til de er utslitte, så slipper jeg å ta ny hver gang. Alle bekker små.
  • Bambustannbørste. HVOR typisk er det ikke å glemme tannbørsten hjemme når man drar på ferie? Jeg har en som ligger fast i kofferten, så jeg slipper å glemme hjemme. Life hack!
  • Menskopp. Alltid foralltid! Klikk her for å bestille min favoritt fra Clean Cup (reklamelenke).
  • Boardingkort på mobil. Jeg bruker SAS/Norwegian sine apper til å holde på boardingkort. Nå er ikke internett nødvendigvis mer miljøvennlig enn et papirstykke, men appen er uansett mer praktisk enn å passe på den lappen hele dagen.

Utover dette vil jeg som vanlig oppfordre til å tilpasse utstyrsbehovet til din egen livsstil, og resirkulere det avfallet du måtte få med deg på din vei. Velg papirposer der hvor du kan, og se etter mat som er pakket i noe annet enn plast. Men altså: du skal ikke sulte heller.

Kos deg på ferie i sommer!

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Legg igjen en kommentar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.