Hverdag
Skriv en kommentar

Vår

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Jeg har tusen tanker i hodet, men de handler ikke lenger om fortid. De handler ikke om alt som var vondt, de handler om det som er nytt. Det som er spennende, og alt som kan bli, eller ikke bli.

Og disse nye tankene gjør ikke like vondt. Ja, de gjør meg sprø fra tid til annen, men de etterlater meg også med kribling i kroppen. Med et ønske om å utforske, leve, være til stede her og nå.

Jeg trenger ikke lenger klamre meg fast til dyp pust, men jeg puster fortsatt dypt. Jeg ler høyt, spiller Play Station, møter venner for øl, vin, kaffe, konserter. Jeg lever, og det føles så bra.

Alle har ei fortid. Alle har bekymringer. Jeg har aldri hatt bekymringer når det kommer til jobb og utdanning, mine bekymringer handler utelukkende om forhold. Enten vennskapelige eller kjærlighetsforhold.

Nå velger jeg å se det gode i akkurat det. At det kun er ett punkt i livet som bekymrer meg. Jeg har fast jobb, god lønn, tak over hodet, masse venner, god familie og til og med et helt eget og selvstendig liv.

Jeg gleder meg til framtida. Til alle mulighetene. Jeg er takknemlig for at jeg bekymrer meg over kjærlighet, og ikke over krig. At jeg blir nervøs av dating, og ikke soldater i gata.

Bekymringene jeg har kan jeg leve med, jobbe med, og overkomme. Og sånn sett kan jeg si at jeg har det ganske fuckings bra akkurat nå.

Og hei: det er vår!

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Legg igjen en kommentar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.