Hverdag
Skriv en kommentar

Letterbomb

Sola brer seg utover namdalsfjella og jeg har en drøm, roper unge King fra en scene i Washington. Jeg tråkker gasspedalen dypere ned mot gulvet, skrur volumet litt høyere opp. Jeg har en drøm om at nok er nok.

She said, I can’t take this place
I’m leaving it behind

Følelsene jeg hadde den gangen da sprer seg gjennom kroppen min. Manifisterer seg som et sinne jeg ikke har kontroll på. Fra midten av kroppen og ut gjennom hele meg. Forderver hjertet mitt, hjernen og lungene lar meg ikke trekke oksygen helt inn. Cellene skjelver av åndenød. Og jeg tråkker gasspedalen lenger ned.
We are going to be a great generation.

Jeg har lest en hel bok, jeg har spilt spill, jeg har ledd og sovet med mennesker i naborommet. Men sinnet ligger der. Det er et dyr som vil ut av kroppen min, og jeg forsøker å trykke det ned. Følelser fra ti år tilbake vasker over meg, utbrytertrangen er tilbake. Den som ikke har tatt bolig i meg på så mange år står nå klart og tydelig for meg. Og jeg ser hvordan sola brer seg over fjellene, hvordan snøen ligger urokkelig der oppe. Jeg ser det glitrer ute på fjorden, men allikevel tråkker jeg hardt ned. Ser rett fram. Øynene forover, blikket opp.
Hvor vil du? Hvor skal du?

Well she said, I can’t take this town
I’m leaving you tonight

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.