Hverdag
Skriv en kommentar

More is better

Det er alltid en god idé med middagsbesøk. Særlig etter å ha vært alene en del kvelder. Det har gått helt fint altså, men man blir jo litt lei av å spise alene også. Så Ragnar kom for å spise taco i går, med vin i PC-veska. En annen ting som alltid er en god idé er å dra videre for å møte flere folk, nye folk, og ta tequilashots.

Viser seg at jeg er ganske god til det. Føler jeg kanskje tar denne Meredith Grey-greia litt vel alvorlig, men så lenge det føles bra så er det bra. Ikke sant?

Det er rart å oppdage nye sider ved seg selv. Som at jeg har innsett at jeg egentlig er ganske sosial. Jeg liker å finne på ting, og møte vennene mine. Jeg har ikke én bestevenn, men jeg har en hel drøss med folk. En hel jævla landsby <3

Planen min i dag var å kure og spille, men siden nettet mitt er så forbanna treigt tar det jo dagevis å laste ned spillene. Ville kjøpe dem digitalt for å unngå det fysiske formatet, men så lenge PS-en nå må stå på for å laste dem ned veit jeg ikke om det er så energieffektivt allikevel.

Sara endte med å kræsje på sofaen min i natt, så jeg mekket frokost til oss før hun måtte dra – og jeg la ut på jakt etter en dunk for gjenvinning av glass og metallemballasje. Fant en i bunnen av Birkelunden. Følte meg litt ensom der jeg dreiv og vandra, så jeg ringte til venninna mi som bor i Slovakia, og pratet med henne en halvtime. Så fint det er, denne teknologien. At man kan ringe til noen som er så langt unna, og prate mens begge gjør ærend og husarbeid. Som om vi er rett ved siden av hverandre.

Jeg har aldri satt så stor pris på vennene mine som jeg gjør nå. Og er det én bra ting som skal komme ut av alt dette så er det disse relasjonene. Minn meg på å aldri ta venner for gitt. For søren så heldig jeg er så har så mange mennesker omkring meg. Minn meg også på å si det til dem ansikt til ansikt. At jeg er glad i dem.

More tequila. More love. More anything. More is better.
– Meredith Grey

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.