Hverdag
Skriv en kommentar

Sånt man trenger når det er kaldt

Inneholder reklamelenker

Herregud jeg fryser ihjel om dagen. Leiligheta har kun panelovner, og siden sofaen står foran en av dem er det kun en i stua som er brukbar. Tenner telys til den store gullmedaljen for å kompensere.

I kveld får jeg middagsbesøk, noe som er en av mange ting man trenger i kulda: folk. Jeg har også kjøpt en PS4, brukt fra finn.no. Selgeren bodde ti minutter unna meg, noe som var fryktelig praktisk. Nå prøver jeg å bestemme meg for hvilket spill jeg skal kjøpe først. Halve familien spiller Call of duty, så det må jeg ha. I tillegg vurderer jeg Horizon zero dawn og Dragon age. Om noen har anbefalinger: fyr løs!

Før jeg går ut om dagene pakker jeg meg inn i fire–fem lag. Hvor minst to er ull. I går måtte jeg krype til korset og kjøpe en ny strømpebukse også. Gikk for en bomull fra Lindex. De har undertøy og klær i økologisk bomull, og siden undertøy ikke er noe man kjøper brukt så prøver jeg å velge alternativer av gode materialer.

Reklamelenke: Jeg gikk for denne strømpebuksa.

Her er andre ting som holder kulda mentalt på avstand:

  • At Synne tok med seg en flaske cava til filmkveld her om dagen
  • The old man and the sea av Ernest Hemmingway som jeg akkurat leste ferdig. Ble så glad i den gamle mannen!
  • At det kommer flere bøker i posten
  • Kafébesøk med Sara
  • Å skrive
  • Sjokolade. Alltid. Hele tida
  • Mye te. Det er en klisjé for en grunn ass. På onsdag er Ida på jobb på Le palais des thes, så da skal jeg hamstre
  • Har fått plass på Skriveloftet på Litteraturhuset, og har planer om å henge der hele helga.

Hva gjør dere for å holde kulda på avstand?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.