Hverdag
Kommentarer 4

Å hilse på en prins

Så. William og Kate er i Norge, og alle som kjenner meg bittelitt veit hvor utrolig fascinert jeg er av den familien der. Jeg har sett The Crown sikkert tre ganger, og alle dokumentarene om dronning Elizabeth denne gode verden har produsert har jeg sett. Mer enn en gang.

Det er min nerde-boble. Noe jeg kan utrolig mye om, uten at jeg trenger det. Kan man kalle det en hobby?

Uansett: jeg hadde egentlig ikke tenkt å dra opp på Slottsplassen i dag, siden jeg hadde en psykologtime som også spiste av dagen. Men da klokka nærma seg 15.00 greide jeg ikke holde meg unna, så jeg traska opp i håp om å få et glimt av dem. Og veit dere: jeg fikk håndhilse på William! W I L L I AM! En ekte prins! En mann som skal bli konge! Sykt Sykt, sykt, sykt.

Nå har jeg et stort behov for å se denne fantastisk cheesy filmen, og spise en dunk med is. Men jeg finner den ikke noe sted, og det driver meg til vanvidd. Ligger ikke i den norske iTunes-store heller. Blæ. Noen som vet hvor jeg kan få tak i den?

Nei, nå stikker jeg ut og kjøper is. Så får jeg i alle fall tikket av én av de to boksene.