Hverdag
Kommentarer 5

Nyttårsforsetter

Man kan si hva man vil om nyttårsforsetter, nye begynnelser og alt det der. Men jeg syns jo at 1. januar er en god anledning for å ta noen grep. Nå som jeg plutselig er singel har jeg en ekstra grunn til å endre på ting, få nye vaner og finne et nytt liv. Så mens jeg sitter her og spiser potetgull rett fra posen, mens jeg og mamma ser The Crown (tredje gangen jeg ser sesong 2) kan jeg like gjerne liste opp et par ting jeg ønsker meg for 2018:

  • Ei leilighet jeg trives skikkelig godt i (tar over ny i det dette innlegget publiseres!)
  • Venner som stikker innom en helt tilfeldig onsdag for å få middag
  • Gode konsertopplevelser, selv om jeg må finne noen andre å dele dem med
  • Gå på kino alene og kjenne at det kan være ganske fint
  • Blogge mer fra dag til dag, fordi jeg innser at om jeg skal lykkes i å vise frem livsstilen min må jeg åpne meg mer opp – og ikke blogge så fragmentert. Pluss jeg elsker å skrive.
  • Strikke en genser
  • Spise mindre kjøtt og animalske produkter
  • Kjøpe flere LPer, og koble opp et dugelig anlegg
  • Si ja til ting som har skremt meg tidligere
  • Ikke tenke så mye på «om jeg sender denne meldinga, hva vil h*n tenke?», men heller bare gjøre ting som føles riktig der og da. Jeg bruker alt for mye tid og energi på å tenke på utfallet av ting, i stedet for å bare hoppe i det. Og jeg er ganske lei av å tenke så mye hele tida.

Akkurat nå forsøker jeg å tenke kun på det som er konkret. Som at jeg skal ha besøk nesten hele januar, snart kan komponere min egen stue og hvor mange lamper jeg vil ha. Med en gang jeg begir meg ut i en tankestrøm om livet og følelser havner jeg i et dragsug som er vanskelig å komme ut av.

Så: kun håndfaste ting akkurat nå. Og takk gud for materialismen.

Bildene er fra dette Pinterest-boardet.