Hverdag
Kommentarer 5

Nyttårsforsetter

Man kan si hva man vil om nyttårsforsetter, nye begynnelser og alt det der. Men jeg syns jo at 1. januar er en god anledning for å ta noen grep. Nå som jeg plutselig er singel har jeg en ekstra grunn til å endre på ting, få nye vaner og finne et nytt liv. Så mens jeg sitter her og spiser potetgull rett fra posen, mens jeg og mamma ser The Crown (tredje gangen jeg ser sesong 2) kan jeg like gjerne liste opp et par ting jeg ønsker meg for 2018:

 • Ei leilighet jeg trives skikkelig godt i (tar over ny i det dette innlegget publiseres!)
 • Venner som stikker innom en helt tilfeldig onsdag for å få middag
 • Gode konsertopplevelser, selv om jeg må finne noen andre å dele dem med
 • Gå på kino alene og kjenne at det kan være ganske fint
 • Blogge mer fra dag til dag, fordi jeg innser at om jeg skal lykkes i å vise frem livsstilen min må jeg åpne meg mer opp – og ikke blogge så fragmentert. Pluss jeg elsker å skrive.
 • Strikke en genser
 • Spise mindre kjøtt og animalske produkter
 • Kjøpe flere LPer, og koble opp et dugelig anlegg
 • Si ja til ting som har skremt meg tidligere
 • Ikke tenke så mye på «om jeg sender denne meldinga, hva vil h*n tenke?», men heller bare gjøre ting som føles riktig der og da. Jeg bruker alt for mye tid og energi på å tenke på utfallet av ting, i stedet for å bare hoppe i det. Og jeg er ganske lei av å tenke så mye hele tida.

Akkurat nå forsøker jeg å tenke kun på det som er konkret. Som at jeg skal ha besøk nesten hele januar, snart kan komponere min egen stue og hvor mange lamper jeg vil ha. Med en gang jeg begir meg ut i en tankestrøm om livet og følelser havner jeg i et dragsug som er vanskelig å komme ut av.

Så: kun håndfaste ting akkurat nå. Og takk gud for materialismen.

Bildene er fra dette Pinterest-boardet.

5 Kommentarer

 1. Jeg liker tankegangen din! Gjøre mer, tenke mindre. Jeg tenker altfor mye på hva som kan skje, gjerne hva som kan gå galt, og det er himla slitsomt.

  Jeg merker at jeg mister litt pusten av å tenke på den situasjonen du er i akkurat nå, og blir svimmel av å tenke på mangel på garantier her i livet. Jeg heier på deg og håper det beste for deg fremover. ♥

  Og så skal jeg prøve mitt beste å ha det bra tiltross for at det alltid vil eksistere tvil og ting som ligger utenfor ens kontroll.

 2. Rett og slett en brutalt ny start for deg denne januaren! Håper du har det etter forholdene bra, eller at det i det minste føles som om det kommer til å bli bedre på et eller annet tidspunkt.

  Hadde vært spennende å lese om hvordan du tenker når du må innrede et nytt sted. Hvordan skaffer du ting, hvor streng er du med selv i en sånn opprivende fase av livet, hvordan bestemmer du deg for hva du trenger, hva du har lyst på og hva du faktisk skal la være å skaffe deg, osv. Men det er bare et ønske, det blir uansett gøy å følge med på hva du finner på i 2018!

  Hilsen Siri som sitter på gulvet i en ny leilighet og googler «etisk og miljøvennlig hjørnesofa med nøyaktige mål xx cm og xx cm»

  • Stine Friis Hals sier

   Ja altså tuller du? Det er så søkt, at jeg nesten må le litt over hele situasjonen. Jeg skal dele mye om dette med bærekraft + crappy livssituasjon. For er det noe jeg har lært MYE om de siste ukene er det hvor priviligert og naiv jeg har vært… Men men. Nytt år, nye utfordringer, nye dype daler, og forhåpentligvis noen små hauger med litt solgløtt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.