Hverdag
Kommentarer 9

Heim

Homecoming

Desember blir ikke som jeg hadde tenkt. Eller planlagt. Ingenting blir slik jeg har planlagt nå.

Jeg forsøker å lande i denne nye situasjonen. Går på visninger, og leter etter et sted hvor jeg kan bygge et nytt liv. Jeg benytter de få sekundene per dag hvor jeg føler meg sterk, til å gjøre de tingene som må gjøres. Som å sende mailer, fortelle det til folk, gå en tur, oppdatere det digitale. Herregud så mange fotspor vi legger igjen på nett.

Akkurat nå føles alt mørkt, og svart. Jeg har ingen holdepunkter. Det eneste jeg vet er at om 11 dager skal jeg heim til jul. Heim til pappa, til mamma og søsknene mine. Det er holdepunktet mitt nå. Og når jeg kommer dit skal jeg bryte sammen litt, slik at jeg kan plukke opp brikkene og stable dem opp igjen i januar.

9 Kommentarer

  1. Jeg er sikker på at de der hjemme kan være med på å samle noen brikker, bare sånn for at ingen skal forsvinne. Jeg vet hvordan puslespill funker. Sender deg en klem, igjen <3

  2. Wow, leste ikke dette før nå. Men du, god jul ❤️ Når du er tilbake i Oslo på nyåret så skal jeg hjelpe deg å lete etter brikker som du kan bygge med ?

  3. Lovise sier

    Skjønner at du tar en pause fra bloggingen. Håper likevel at du kommer sterkt tilbake senere. Bloggen din er både viktig og god, og jeg gleder meg alltid til nye oppdateringer. Ønsker deg alt godt for det nye året!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.