Hverdag
Kommentarer 2

Julepynt

Jeg har på ingen måter voldsomme mengder julepynt. Det gir liksom ikke mening å dynge ned trettifem kvadratmeter med midlertidig hjem med masse pynt, og måtte slepe på det i neste flyttelass.

Men jeg har litt, og det utgjør kanskje en halv sånn liten oppbevaringsboks som du kjøper en hel haug av på Ikea når du flytter hjemmefra fordi det er praktisk å ha.

Jeg blir like overraska hvert år over hvor gøy jeg syns jul er. Jeg syns det er så fint å velge ut gaver, pynte hjemme, og generelt spise alt godteri som er rødt eller formet som en nisse.

Et gen i meg ønsker seg definitivt stort juletre, med masse julekuler og pynt på. Og å lese denne posten hos Mariell hjalp definitivt ikke på å slukke den lengselen. Så frem til jeg har plass til et stort, ekte tre kan jeg jo samle på juledekorasjoner.

Herregud hva slags menneske har jeg blitt? Hei, jeg heter Stine og ønsker meg en fin julekule til bursdagen min.

Bør melde meg inn i AJE asap. (Anonyme Juleelskere)

Neida.

Jul er så innmari koselig, og jeg forsøker å leve opp til mitt indre desemberbarn hver dag i adventstida. Selv om jeg er utslitt etter et skikkelig berg- og dalbane-år, så greier jeg ikke annet enn å være glad.

Følg meg:

Jeg skal ikke begynne å oppsummere året som har gått helt ennå, men herregud FOR et år det har vært.

Nå: snurr vlogmas.
Husk å abonnere på kanalen min (klikk her) for å få med deg alle vlogmas-episodene.

PS: Jeg skal sende ut ALLE de tidligere nyhetsbrevene på nytt i helga. Så om du vil ha alt fra starten har du sjansen nå. Meld deg på ved å legge inn e-postadressen din i boksen under her.2 Kommentarer

 1. Så koselig vlog, Stine!
  Jeg har heller ikke noe særlig julepynt, men i år får vi plutselig et helt hus å pynte. Blir smått stressa av tanken. Jeg vil helst ikke kjøpe inn masse halvpent bare fordi jeg føler jeg må heller, så tenker jeg skal pynte med det lille jeg har – sånt som har litt ekstra betydning og er skikkelig fint å hente fram. Så får samlinga bli større etterhvert.

  • Stine Friis Hals sier

   Takk! 😀 <3
   Det høres ut som en kjempefin plan! Jeg liker tanken på å kunne samle litt fint julepynt, så har jeg noe å ønske meg i årene som kommer også. Var så enkelt da jeg kunne ønske meg bunadssølv! Da fikk jeg jo alltid noe som vara, og som er fint og jeg ønsket meg. Spørs om jeg må researche fin julepynt frem til neste år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.