Hverdag
Kommentarer 2

Vlogmas 2017

I kjent stil har jeg kasta meg ut i noe jeg ikke har peiling på hva er, og som jeg på ingen måte har tid til. Vlogmas: here we go!

Jeg hadde egentlig slått fra meg tanken om å ha vlogmas for lenge siden. Å produsere film daglig i desember, en allerede fullstappet, fullbooket, overfylt måned virket som galskap. Men for noen dager siden kjente jeg at jeg virkelig savner å publisere på YouTube hver dag.

I vår publiserte jeg film hver eneste dag i 100 dager, og det var ytterst sjeldent at jeg hadde laget noe mer enn en dag i forveien. For jeg liker ikke å forhåndslage for mye. Jeg vil gi dere livet her og nå, de tankene jeg har NÅ. Ikke de jeg hadde en gang i november da jeg hadde tid til å lage film. Så for å pushe meg selv så mye som mulig skal jeg vlogge hver dag frem til jul.

Som i forrige runde med daglige filmer kommer vlogmas til å variere i lengde, form og innhold. For meg er det en anledning til å eksperimentere litt, og teste nye ting.

Jeg sier hele tiden at jeg skal poste sjeldnere på YouTube, fordi jeg har lyst til å jobbe med ting over tid, eller gjøre meg mer flid med videoene. Men når jeg tenker meg om er det de spontane filmene jeg liker aller best å jobbe med.

Så nå er vi altså i gang med vlogmas, dere. Jeg gleder meg skikkelig til å ta fatt. Noen av filmene havner på bloggen, men for å få med dere alt bør dere abonnere på kanalen min. Trykk her for å komme dit.

Ååååh dette blir så gøy!

2 Kommentarer

    • Stine Friis Hals sier

      Så bra du syns det 😀 Koser meg veldig med å lage filmene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.