Zero Waste
Kommentarer 4

Zero waste på toget

Vlog inneholder reklame for Be:Eco

Jeg reiste til Trøndelag i 48 timer, og hadde som mål å være zero waste på toget.

Foto: Jack Anstey

For ei uke sida var jeg i Trøndelag! Var ganske hemmelighetsfull i forkant, for jeg var livredd for å avsløre at jeg jo skulle i en baby shower. Venninna mi skal bli mamma, og det er cirka det koseligste på lenge.

Jeg velger alltid tog når jeg kan, og denne gangen ville jeg være helt zero waste. Det gikk.. sånn passe. Igjen viser det at zero waste handler mye om planlegging, noe jeg ikke har vært kjempeflink til de siste ukene.

Toget var stappfullt, så jeg ville ikke tiltrekke meg for mye oppmerksomhet. Brukte derfor mobilen til å vlogge med, og i likhet med zero waste-innsatsen funka det sånn akkurat passe. Neste gang skal jeg ha med mini-kameraet mitt i tillegg til speilrefleks. Men hey; det ble i alle fall en vlog, og det er vel det viktigste.