Hverdag
Skriv en kommentar

Nye vaner og nye lydbøker

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

I dag huska jeg å ha med vannflaske på jobb! Jeg glemmer ofte å drikke vann i løpet av arbeidsdagen, eller ender med å drikke ett eller to glass – og være helt uttørka når jeg kommer hjem. Men ikke i dag!

Alt dette med zero waste handler veldig mye om gode vaner, og er det noe jeg trenger om dagen er det gode vaner. Hodet uler, og kroppen spiller ikke på lag. Det er så irriterende. Så nå forsøker jeg å jobbe inn noen gode vaner i hverdagen, sånn at kroppen slapper litt mer av.

Jeg forsøker nå å lukke faner som ikke er i bruk, ikke konstant ha Facebook oppe, legge vekk mobilen klokka 21.00, ikke drikke kaffe etter 18.00, gjøre yoga, høre lydbøker og jobbe mer analogt.

Det er en million ting jeg har lyst til å gjøre her i verden, men for å lykkes både på jobb, og med mine egne prosjekter, må jeg ha bedre rutiner. Høstmørket har virkelig tatt knekken på meg i år, så jeg må bare gjøre noen justeringer før jeg durer videre.

Noe å høre på

Noe jeg får veldig mye glede av om dagen er å høre lydbøker. Jeg har ikke helt vent meg til å lytte til skjønnlitteratur ennå, men har mye nytte av dokumentartitler. Nå lytter jeg til Plastic Free av Beth Terry. Veldig, veldig bra om plast, og hvordan man kan unngå den.

Sjekk også ut denne episoden av Earth to us, hvor de snakker om zero waste og avfall. Ganske spennende.

Nei, dere. Nå skal jeg finne frem den yogaen. Jepp, har planer om å bli et sånt menneske. Jeg bruker denne appen, som jeg syns er veldig fin. Den har en god del ulike programmer, sånn at du kan plukke ut i fra humør omtrent. Jeg glemmer ofte at jeg ikke må løfte vekter, eller løpe på mølle, for å få trent kroppen litt. Jeg kan faktisk gjøre yoga på soveromsgulvet de dagene jeg føler meg helt ræva.

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Legg igjen en kommentar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.