Hverdag
Skriv en kommentar

Nytt i Etsy-butikken

Det nærmer seg jul, og julegavehandel. Så jeg har oppdatert Etsy-butikken med masse fine julegaveideer.

I år velger jeg å slå et slag for håndarbeidet, siden jeg er nyfrelst håndarbeidsentusiast. Jeg syns det er skikkelig fint å få noe som folk har laga selv, og brukt tid og krefter på. Selvfølgelig liker jeg også å få bøker, men det er få ting som slår en ny ullgenser. Om du ikke har tid, eller vet hvordan man strikker eller hekler, kan du fint plukke med noe fra butikken min. Det er jeg og mamma som lager alt der, og vi har mer enn nok håndarbeidskjærlighet å gi.

→ Besøk Etsy-butikken min her.

Julegavehandel kan fort bli lite miljøvennlig, og gjenspeile forbrukssamfunnet vi lever i. Ja, det er hyggelig med gaver. Både å gi, og få. Men vi kan nok gå en ekstra runde og vurdere hvor voldsomt det må være. Hvor mye må man egentlig gi. Trenger man å gi «pliktgavene» som inneholder noen stearinlys, ei nattbukse eller andre ting som mottakeren kanskje ikke ønsket seg, eller har bruk for?

Ønskeliste er ikke kynisk, det er derimot megasmart om vi vil unngå alle bomkjøpene. Spør hva folk ønsker seg, og fortell familiemedlemmer hva du ønsker deg eller trenger.

I Etsy-butikken min finner du nå masse nyttige ting. Som de aldri så populære gjenbrukbare bomullspadsene som er super for alle som bruker sminke. Har lagt til gule bomullpads nå, og de er helt nydelige. I tillegg har det kommet nye pakker med naturhvite.

Jeg har også lagt til noen luer i økologisk ull. De er det mamma som har laget, og jeg fikk en til meg selv også. De er lette på hodet, varme, og fine.

Kjøp bomullspads her.

→ Kjøp luer her.

I tillegg har jeg lagt til masse superfine kluter! De passer både til å vaske kjøkkenbenken, rengjøre badet eller tørke støv. De er strikket/heklet i resirkulert bomull, noe som gjør dem fine og miljøvennlige. Her er det en drøss med farger å velge i, så jeg tipper alle vil finne noe som passer på sitt kjøkken.

→ Kjøp kluter her

Håper dere titter innom, og kanskje plukker med dere en eller annen liten ting. Halve inntekten går til Klimasøksmålet, så ved å handle hos meg støtter du også en god sak.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.