Zero Waste
Kommentarer 4

Zero waste på God morgen Norge

Da jeg begynte å skrive om zero waste på nyåret i år var det jo med håp om at noen skulle syns det var interessant. Jeg ønsket å videreformidle det jeg lærte på veien mot å bli mer klimavennlig, etisk og bærekraftig – men at jeg skulle havne på God morgen Norge? Det hadde jeg faktisk ikke trodd.

Klikk på den røde knappen for å abonnere på YouTube-kanalen min

Jeg kosa meg så fælt på TV i morges, og studio og folka som jobber foran og bak kamera er akkurat så koselig som man ser for seg de er. Atmosfæren var så rolig, og det kjentes litt ut som om jeg var på kaffebesøk hos onkel Peter og tante Vår.

Jeg var på God morgen Norge sammen med Mette som driver @spisoppmaten på Instagram for å snakke om zero waste, og hvordan folk kan leve mer avfallsfritt.

Det var skikkelig hyggelig å få møte Mette, og lære litt mer om hvordan hun jobber.

Jeg har aldri blogga eller skrevet om klimavennlig livsstil for oppmerksomhetens skyld, men fordi jeg er genuint interessert i å endre min egen livsstil – og forhåpentligvis inspirere andre til å gjøre det samme. Men når jeg bruker så mange timer i løpet av ei uke på det her som jeg gjør – så smaker det jo godt å få oppmerksomhet, og bli anerkjent. Det gir masse motivasjon å se at folk bruker hashtaggen min på Instagram (#goingsustainable), melder seg på nyhetsbrevet mitt eller gir shoutouts i sine egne kanaler. For hver gang jeg opplever noe slikt blir jeg så motivert til å fortsette, og til å lære mer som jeg kan dele med alle dere der ute.

I dag måtte jeg jo vlogge, så se opp for en vlogg i nær framtid på YouTube-kanalen min.

Nå skal jeg bruke halloween som unnskyldning til å spise masse smågodt (som er zero waste om du tar med din egen pose til butikken), og pleie den såra arma mi. For denne luringen avslutta nemlig dagen med å tatovere seg.

For en rar dag.