Zero Waste
Kommentarer 6

Tre måneder med søppel på glass

Når man gjør noe så sært som å samle søpla si i et Norgesglass skjønner jeg jo at folk blir nysgjerrig på hva det inneholder. Nå har jeg brukt det i 3–4 måneder, og tenkte det var et fint tidspunkt for å oppdatere dere på hva som befinner seg i det.

Et par ting har vært for store for glasset:

  • En full støvsugerpose
  • Et ned-mugga yoghurtbeger jeg ikke hælte å vaske
  • Noen krydderplanter (plasten omkring går i plast, men selve planten og jorda må i restavfall)

Men alt annet restavfall jeg har produsert hjemme er på glasset!

Ps: Mitt første nyhetsbrev går ut i morgen, og jeg gleder meg skikkelig til å teste et nytt format. Meld deg på i skjemaet under om du vil ha tips og triks, oppdateringer, dokumentarer og artikler rett i innboksen din.

Welcome to my newsletter

* indicates required