Stil & skjønnhet
Skriv en kommentar

Isangs

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 For ei stund sida fikk jeg tilsendt noen Isangs-produkter fra Be:Eco, og de utgjør i dag cirka åtti prosent av hudpleierutinen min.
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2697 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Reklame for Be:Eco

For ei stund sida fikk jeg tilsendt noen Isangs-produkter fra Be:Eco, og de utgjør i dag cirka åtti prosent av hudpleierutinen min.

Isangs er en dansk merkevare, og de produserer enkle hudpleieprodukter som funker. I tillegg er ingrediensene økologisk og Fairtrade (prosentandelen av sertifisering per ingrediens varierer fra produkt til produkt), også er de cruelty free – noe jeg mener bør være minstekravet til folk som produserer hudpleieprodukter i dag.

I tillegg til at ingrediensene er bra bruker de relativt minimalistisk emballasje, og det virker som om så stor prosentandel som mulig er resirkulert. Isangs har en oversikt over alle ingrediensene de bruker, og hvor de kommer fra, her.

Ansiktsolje

Jeg bruker denne, og etter å ha vaska ansiktet i vann om morgenen fordeler jeg 4–5 dråper utover i ansiktet. Oljen trekker kjapt inn i huden, uten å føles klissete, og jeg føler ansiktet får nok fukt. Tidligere har jeg hatt en del trøbbel med at olje i ansiktet fører til mye kviser, men det har jeg ikke merka noe til med Isangs sin olje. Tydelig at huden min liker den.

Ansiktssåpe

Jeg pleier ikke å vaske huden med produkter så ofte, men de gangene jeg gjør det er det denne såpa jeg strekker meg etter. Den får vekk alt av skitt som måtte sitte på huden, uten å tørke ut ansiktet – noe som er et pluss. Etter bruk legger jeg såpa på et sted hvor den får tørke skikkelig før neste gang.

Utover produktene fra Isangs bruker jeg retinol fra The skincare company på kveldene, og en ansiktsskrubb jeg fikk til jul i fjor. En økologisk greie fra Polen.

Jeg tipper Isangs er et merke jeg kommer til å benytte meg mye av fremover. For produktene funker, de er åpne omkring hvordan det produseres og hva alle produktene inneholder. Det virker heller ikke som om de putter masse greier i produktene for syns skyld – og jeg liker at de holder seg unna parfyme og greier som bare skaper trøbbel. Enkelt, nøkternt og greit. Akkurat som jeg liker det.

Takk til Be:Eco for produktene.

English:

I’ve been testing some of the products from Isangs these last few weeks, and I’m really happy with them. Check them out here. I got the products sponsored by Be:Eco, so thank you guys.

Isangs makes simple, yet highly efficient skin care products. Their ingredients are organic, fair trade (the percentage varies slightly from product to product), and cruelty free. If you’re able to buy their products to where you live (or get them shipped) you should totally check them out.

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Legg igjen en kommentar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.