Hverdag
Kommentarer 10

Noe å se frem til

OMG dere aner ikke hvor fornøyd jeg er med å ha fiksa billetter til Gåte på Rockefeller i februar. Jeg gikk glipp av konserten de holdt i Namsos for X antall år siden, og har vært så sur for det helt siden da. Men nå, dere, NÅ skal jeg få se dem!

At Gåte i det hele tatt skal gi ut ny musikk og spille sammen er ganske crazy beans i min verden. Måtte innom Big Dipper etter jobb for å lete etter plate, og der sto jaggu Jygri og venta på meg. Nå er det bare å varme opp.

Følte det var på sin plass med en aldri så liten throwback til tida jeg jobba på Lagre’, hvor jeg og Magnus bytta skjorte, jeg hadde sjukt kort hår og han akkurat hadde spilt med 22. Savner å jobbe på ungdomshus ass.

Som om det ikke var nok at jeg skal få se Gåte så har jeg også billetter til Roger Waters august neste år. Det blir i alle fall sykt.

Og dere! Jeg har fått fast jobb! I dag var offisielt min siste dag i engasjement, og fra mandag er jeg fast ansatt i Aschehoug. Trodde knapt det var mulig å få en fast jobb i dag, men her er jeg altså. Og for første gang kan jeg bestille konsertbilletter, og kjøpe bøker, uten å bekymre meg for hvordan økonomien min ser ut om et par måneder. Det føles utrolig frigjørende å få fast stilling, og det har ikke helt gått opp for meg enda at det er ekte.

Ok, dette ble en veldig random bloggpost, men det er bare så mye bra om dagen. Oktober er rimelig fullbooka på jobb, så følg meg på Snapchat (jeg heter stinefriis) for et og annet innblikk. Jeg foretrekker nemlig å holde jobb og blogg separert, men det lekker litt jobb inn på Snapchat.

 • Gratulerer igjen med alt! 😀
  Jeg så Roger Waters sist han var i Norge med The Wall-turneen. Vilt! Lever på det enda, fire år etter.

  • Stine Friis Hals

   Det skjønner jeg godt 😀 Hadde ikke billett den gangen 🙁 Men NÅ! 😀 Eller.. om et år. Haha!

 • Helt konge med alt som bra som skjer i livet ditt 😀

  • Stine Friis Hals

   Takk <3 Er veldig rart, men sjukt fint!

 • Åååå, Gåte <3 Gleder meg sånn til den nye EP'en kommer i posten <3

  • Stine Friis Hals

   Jaaa! Jeg må bestille den 😮

 • Og gratulerer med fast jobb da, så bra!

  • Stine Friis Hals

   Yay! Takk 😀

 • noctem.nu

  Gratulerer så mye med fast jobb Stine, vel fortjent!!!

  • Stine Friis Hals

   Tusen takk <3 <3 <3