Stil & skjønnhet
Kommentarer 4

Høstuniformen

Når det kommer til klær er jeg inne i en ganske minimalistisk fase. Jeg strekker meg stort sett etter jeans eller den trofaste dressbuksa mi (som har en del ull i seg, perfekt akkurat nå) og en enkel genser eller ei tskjorte. Skjortene mine henger relativt i fred om dagen, mens ullgenserne får lufte seg. En av favorittene nå er denne Noora-genseren som mamma strikket til meg i fjor. I tillegg kjører jeg Converse, eller en form for dr. Martens. Avhengig av vær. Pluss sekk. Sekk er fint.

Jeg er ikke veldig keen på å bruke masse tid på å kle meg om morgenen, og er avhengig av å ha klær som er relativt funksjonelle. Jeg er ikke mye i bevegelse på jobb, men når jeg filmer eller tar bilder liker jeg at klærne tåler at jeg potensielt ligger på gulvet for å få bildet jeg vil ha, eller at jeg kan stå på en stol og strekke meg oppover i bokhyllene uten at klærne svikter.

Hele garderoben min er relativt enkel, med nøytrale farger og enkle snitt. Du finner nok ikke mye mønster eller statement pieces i skapet mitt. Det er bare ikke sånn jeg er. Jeg er rimelig enkel i klesveien, og vil helst bare ha på meg noe som tillater at jeg kan sitte komfortabelt i lotusstilling på kontorstolen min.

Akkurat nå er det ullgenser og palestinaskjerf-sesong, og det er kanskje min favorittid på året. Det er en ganske fin historie bak dette skjerfet, og hvorfor jeg bruker det så mye. Må dele den med dere snart.

English:

My fall uniform consists of mostly basic pieces, woolen sweater and my ever faithful Palestine scarf. I prefer my clothes to be functional, so I can comfortably sit in lotus position on my desk chair.

I swear to neutral colors, not a lot of patterns, and simple lines. I prefer to be able to pull stuff out of my closet in complete darkness, and know that whatever I pull out will go together. I’m not a morning person.

On my feet I’ll usually put a pair of Converse or a pair of dr. Martens. Depending on the weather. And I wear a backpack! Backpacks are great!