Bærekraft og kunnskap
Kommentarer 2

Zero waste på Rema 1000

Det spørsmålet jeg får oftest er «hva gjør jeg om jeg ikke har en bulk store» der hvor jeg bor? Jeg forstår jo det spørsmålet godt, siden jeg forbinder zero waste med en helt egen type butikk, estetikk og livsstil. Men det er mulig å være rimelig zero waste også når man handler på Rema 1000. Helt sant!

 

2 Kommentarer

  1. Jeg prøver stadig å finne litt mer Zero waste løsninger på butikkene jeg handler på også. Er ikke alt som er Zero waste da, så noen ganger innebærer det at jeg rett og slett må prøve å lage litt ting selv. Tenkte blant annet å prøve å lage tacolefser selv, for de er alltid pakka inn i plast 🙂

  2. vilfafoto.com sier

    Jeg blir så inspirert! Det er så viktig å ta grep i plastbruken… Her skal det skjerpes i heimen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.