Stil & skjønnhet
Kommentarer 6

Zero waste shampo og balsam: en oppdatering

Håret mitt har så langt fått gjennomgå på denne reisen (reise er et ganske harry ord, men ok) mot zero waste.

Ikke at jeg noen gang har vært veldig redd for håret mitt. Jeg har virkelig klipt og farget det i alle mulige kombinasjoner, og jeg lot frisørveninna mi øve så mye hun ville på håret mitt før hun gikk ut i lærlingtida. Hår er hår, det vokser ut igjen. Så jeg er ikke så redd for det.

Allikevel må jeg si at jeg syns ganske synd på det den uka jeg forsøkte DIY-løsninger på shampo og balsam.

Men nå har jeg funnet en løsning som er både enkel OG bra OG zero waste. Er ganske fornøyd.

English

My hair has been through a lot on this journey (journey is such a kitch word) towards zero waste. I’ve never been too worried about my hair. I’ve tried all kinds of colours and styles for it, and even let my hairdresser in training friend practice on it, before she was properly trained.

Still, I felt really bad for it that week I did DIY shampo and conditioner, made from stuff like coconut oil and vinaigre.

In the name of zero waste I’ve been using shampo and conditioner bars from Lush, which worked fine, but I’m having a hard time storing them dry in my small bathroom. So I went to my trusty zero waste store and bought shampo and conditioner in bulk. I’m really happy with this solution (and to be honest: so is my boyfriend), and I think it will be a great way to both get clean hair and stay zero waste.