Stil & skjønnhet
Skriv en kommentar

Høstrydding i klesskapet

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2697 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Ny sesong betyr for meg å rydde plass i klesskapet. Noe kommer frem fra lagring under senga, og de mest typiske sommerklærne legges til lagring. Høsten i Oslo pleier å være rimelig varm, så jeg beholder fortsatt noen svale alternativer i hyllene.

Denne sesongens klesskaprydding ble ganske massiv, for jeg hadde lyst til å kvitte meg med klesstativet inne på soverommet. Dere vet et sånt stativ som alle plutselig skulle ha, og som ender opp med å stå på soverommet og samle rot?

Jeg så ikke lenger noe behov for å ha det. Særlig etter at jeg har kvittet meg med masse klær. Forrige gang jeg rydda lagde jeg en «usikker»-kategori med noen skjorter som har hengt i skapet. De har fortsatt ikke blitt brukt, og har nå havna i sy-kittet mitt. Håper å kunne sy dem om til noe nyttig og fint i løpet av høsten.

Nye lagringsmåter

Noen av klærne våre bør henge (skjorter og sånt, gidder jo ikke stryke hele tida), så vi ryddet plass til dem på stanga som allerede er i klesskapet. Jakkene som hang der har vi nå puttet i en koffert i boden.

Soverommet ble mye lysere og luftigere nå som stativet som var tynget med klær er vekk. Der hvor det sto har kassene mine med sy- og strikkesaker fått plass, og i tillegg har jeg hengt det nye strykebrettet mitt på veggen – for å få ting opp av gulvet. Det er fortsatt et par ting som er lagret i gulvet som må få nye hjem, og jeg jobber med saken.

Outfit of the day

Men! Det er jo høst, og det betyr høstklær! Jeg går gjennom noen av mine høstfavoritter i filmen under her. Har kun gjort ett klesinnkjøp for å komplettere høstgarderoben, og tror det skal holde. Om dere vil jeg skal fortsette med dagens outfit på Snapchat så si gjerne i fra. Jeg syns i alle fall det er gøy å utfordre meg selv til å gjøre det, og ikke minst vise at man kan se ganske grei ut selv om man har lite klær.

English

Autumn is upon us, and altough autumn in Oslo can often be quite warm I’ve put away some of mye most summery clothes – and replaced them with a few warmer sweaters. I’ve only bought one new piece this season (a second hand burberry jumper that’s oh so pretty), in addition to a few rings from OMCH and my local second hand store.

This weekend we also got rid of (aka donated) our clothing rack. It’s just been collecting clutter, and I’m happy to be rid of it.

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Legg igjen en kommentar Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/c/6/3/stinefriis.com/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4803

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.