Zero Waste
Kommentarer 3

Zero waste start kit + giveaway

Inneholder reklame for Be:Eco

For å feire 450 abonnenter gir jeg vekk en hjemmesydd tote bag! For å være med i trekningen må du abonnere på kanalen min (som du finner her), og legge igjen en kommentar på YouTube om at du har lyst på den. Husk å legge igjen kontaktinformasjon. Nå som jeg har nådd 450 er det på høy tid å tenke gjennom hvilken utfordring jeg skal feire 500 abonnenter med. Kommer til å ha en avstemming på Snapchat, så følg med der!

Jeg ønsket å lage en video om hvilke zero waste-produkter jeg har hatt mest bruk for fra starten. Det kan være litt kjedelig for de som har fulgt meg en stund, men det er uansett en fin film å kunne gå tilbake til, eller referere til.

Følg meg:
Youtube.com/stinefriishals
Instagram: Stinefriis
→ Snapchat: Stinefriis

Det er fort gjort å bli revet med av alt som fins av produkter, og kaste seg over visa-kortet, men når man koker det ned til kjernen er det ikke supermasse man egentlig trenger, og mye har man kanskje i skapene fra før. Mye kan kjøpes brukt (jeg kjøper Norgesglassene mine brukt), og noe kan sikkert arves.

Reklame: To av tingene på lista har jeg fått sponset av Be:Eco, som har et bra utvalg av zero waste-produkter, DIY-ting og slikt. Verdt å ta en titt om du trenger å kjøpe noe nytt. Jeg har jo forståelse for at man ikke ønsker å kjøpe tanntråd brukt.

Les også:
Lokal mat i mitt hjerte
Ukevlog

I dag er jeg og mamma på vei til Trondheim, og vi har en del fine butikker på lista. Blant annet har jeg planlagt å stikke innom Etikken, som er en zero waste-butikk i Trondheim sentrum. Også trenger jeg mer garn. Masse garn.