Hverdag
Kommentarer 4

Ukevlog

Jeg har blitt glad i å se lange vlogger på YouTube, og liker hvordan de åpner for å vise frem en god porsjon av hverdag.

Etter at jeg avsluttet prosjektet med én film per dag (som varte i 100 dager) har jeg lurt litt på hvilke filmer jeg har lyst til å ha på YouTube-kanalen min. Da jeg lagde film hver dag følte jeg de måtte de være kortere, og mer rett på sak. Men nå som jeg publiserer litt sjeldnere åpner det for lengre filmer, som kan vise en hel dag, eller flere dager.

Derfor kommer jeg til å lage en litt lang film i uka, i tillegg til en eller to ekstra filmer, som potensielt er litt kortere. I den lange filmen har jeg lyst til å vise frem mer av veien mot en zero waste-hverdag, handleturer, håndarbeid og alt som hører til.

Og dere! Jeg har nådd 450 abonnenter! Gitt at det holder seg da, følgertall har en tendens til å gå litt opp og ned. Men 450 betyr at jeg skal kjøre i gang en giveaway av denne berømte tote bagen. Stay tuned for detaljer!

På 500 trenger jeg en ny, kul utfordring. Så kom gjerne med forslag til ett eller annet dere vil jeg skal teste.

Nå håper jeg dere liker dette nye vlog-formatet. Jeg kommer til å eksperimentere og finjustere det etter hvert. Og når jeg er tilbake i Oslo vil det nok få mer zero waste/bærekraft-fokus enn det blir her plastfylte nord.