Stil & skjønnhet
Kommentarer 8

Nytt i klesskapet

Herregud så gøy jeg har det med den nye symaskina mi. For en stund tilbake fikk jeg et stort stykke med bambus-stoff fra Fair & Square, og til nå har jeg sydd både en topp og ei bukse av det. Er ganske fornøyd med at jeg fikk til å lage spaghetti-stropper uten tutorial.

Toppen har jeg «kopiert» fra en jeg allerede hadde, men ikke likte stoffet på, og buksa er en myk greie med litt vide ben og strikk i midja.

Jeg har også sydd en kimono, men er ikke helt fornøyd med stoffet. Det er litt for stivt, men sånn kan det gå. Den er uansett digg å ha på seg på kjølige sommerkvelder.

Til nå har jeg bare fulgt fremgangsmåter fra YouTube (kan lære alt der inne), og er ganske fornøyd med de ulike plaggene. Lærer masse av å lage ting, og vet allerede hvilke endringer jeg vil gjøre til neste forsøk. Tror jeg må lage ting for andre også, for jeg har verken plass eller råd til å lage så mye som jeg vil.

Følg meg på:
Instagram
→ Snapchat: stinefriis
Facebook
Bloglovin

Har allerede bestemt meg for å ha giveaway på en tote bag når jeg har 450 abonnenter på YouTube, og jeg er allerede i gang med å sy den! Blir en som er foret, med stor lomme inni. Blir skikkelig fin. Du kan se bilde av hvordan den blir seende ut på Instagrammen min her.

Å sy egne ting er utrolig gøy, særlig fordi jeg kan justere og fikse plaggene akkurat slik jeg vil ha det. Jeg kan legge opp buksebein, gjøre strikken i midja akkurat så stram som jeg selv vil og heise stropper opp og ned.

Har virkelig ikke lyst til å gjøre noe annet enn å sitte inne ved symaskina, men har noen kule planer denne uka som gjør at jeg skal være borte fra den noen dager. Kjenner allerede på abstinensene.

Nå må jeg få tak i litt vatt, for å sy noen småting (som jeg tror jeg skal lage en DIY-film av), og drømme om mitt neste klesprosjekt. Jeg er også på utkikk etter en butikk/nettbutikk hvor jeg kan kjøpe økologisk stoff, så om noen har noen tips er det bare å si ifra. Syns det er vanskelig å finne ut hvor stoffet i butikken er fra, eller hvordan det er produsert. Må gjøre litt mer research.

Hva syns dere jeg bør prøve å lage neste gang?