Stil & skjønnhet
Kommentarer 9

Jeg har kjøpt symaskin!

Så… jeg har kjøpt meg symaskin! En nydelig Brother-maskin, som var mye dyrere enn jeg hadde sett for meg – men heldigvis også mye bedre enn jeg hadde sett for meg.

Jeg satt i tre timer i strekk og bare sydde i går. Trykket på alle knappene og så hva som skjedde. Plutselig hadde jeg sydd skråsømmer, overlock og alle mulige gøye ting. Denne maskina kommer til å bli et så utrolig viktig verktøy i mange år, og kommer til å forenkle livet en god del.

Å finne klær er ikke enkelt for særlig mange av oss virker det som. Jeg har kort rygg, og er generelt kort. Så å finne jeans eller kjoler er ikke særlig enkelt. Jeg kan stå i prøverom en hel dag og bare bli mer og mer misfornøyd med meg selv og kroppen min. Nå kan jeg i stedet for å være skuffa sy noe selv, eller justere klær jeg finner i butikken. Altså: HVOR vanskelig skal det være å finne jeans som er mulig å få over lårene, og som samtidig passer i midja? Jeg skjønner ikke det her.

I første omgang er målet å sy et brukbart handlenett. Med for og lommer, som gjør det litt mer brukervennlig enn de enkleste handlenettene på markedet. Skal få til det innen søndag, sånn at jeg kan publisere sy-vloggen jeg har lovet dere for å markere at jeg har passert 400 abonnenter på YouTube. (Tusen takk til alle som har abonnert til nå, jeg var seriøst helt målløs da det bikka 400.)

Følg meg på:
Snapchat: Stinefriis
Instagram: Stinefriis
Bloglovin
Facebook

Nå gleder jeg meg til noen sy-leksjoner med tanta mi (som er pro as F), og til å forstå de grunnleggende teknikkene slik at jeg kan lage ting som kan brukes. Noe jeg må lære meg er å klippe rett, for mye av jobben skjer jo tross alt før man setter seg ved maskina.

Dette blir så gøy! Jeg elsker å lære nye ting, og særlig ting som krever at man må bruke hendene, og lager noe fysisk. Som digital-hode er det noen ganger frustrerende at alt jeg driver med foregår på en skjerm, og at jeg blir sittende ved en mac hele dagen.

Nå derimot kan jeg sette på musikk, legge foten på pedalen og se tøystykker bli formet til ting som kan brukes. For en frihet!

Det er forresten denne jeg har kjøpt, om noen skulle lure.