Stil & skjønnhet
Kommentarer 3

Sommerfjeset

Sminkerutinen min forandrer seg med vær og sesong, og føler jeg nå har funnet den perfekte komboen av kjapp rutine og sånn passe antall produkter. Tipper jeg kunne kommet meg gjennom denne på fem minutter, om jeg måtte.

På sommeren orker jeg ikke foundation eller noen som helst form for heldekkende sminke. I Namsos er lufta så frisk og fin, så føler for å la huden puste mest mulig og utnytte det jeg velger å kalle naturlig, trøndersk spa.

Øynene er vel de jeg er mest opptatt av, fordi jeg føler de fort forsvinner bak brillene om jeg ikke bruker litt tid på dem. Når man er nærsynt og har minus-styrke får man glass som krymper det som er bak – noe som vil si at øynene mine kan forsvinne veldig. I tillegg til øynene ønsker jeg å dekke til det jeg måtte ha av kviser, eller andre store urenheter.

For meg er sminke noe som er gøy, og som jeg liker å holde på med. Jeg liker å teste, og finne frem til gode tekniker som funker for meg og min hud. Det er ikke sånn at jeg ikke kan gå ut av huset uten sminke, eller at jeg ikke takler å gå uten – for jeg syns det er helt fint å gå uten sminke også. Men jeg føler meg absolutt best, og mest fierce, med litt produkter i fjeset.

Å finne frem til mer etiske, bærekraftige, crulty free produkter er gøy, og jeg gleder meg til å dykke mer inn i denne type sminke. Jeg merker at formuleringene er litt annerledes enn jeg er vant til, så jeg må også justere teknikken min for å oppnå det resultatet jeg vil ha. Om du vet av gode merker, som helst tilbyr sminke i refill, så si gjerne i fra.

Snart har jeg forresten 400 abonnenter på YouTube! Det er helt crazy, og jeg syns det er så gøy og blir så glad for at folk ønsker å følge med. På 400 abonnenter skal jeg lage en sy-vlogg, for jeg har fått noe fantastisk stoff jeg har lyst til å lage en bukse av. Det kan jo ta litt tid.. men jeg gleder meg! Du kan følge YouTube-kanalen min her.

Shop posten: